Neler Yeni

Whatsapp karşıdaki kişinin profili gitti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Semih Bugra
Ya bir tane kızla konuşurken durduk yere profili ve açıklaması gitti. Ya hala konuşmaya devam ediyoruz yani engel falan da yemedim. Sadece bana gizlese veya numarasını silse de gider biliyorum ama yapmadım vs diyor ve hala flört gibi konuşmaya devam ediyor. Harbiden dediği gibi olmuş olabilir mi?

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,580
İsim
Kgn
Resmini ve açıklaması 'Kişilerim'e göre ayarlamıştır seni rehberden silmiştir

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Herkese gizlemiştir veya numaranı silmiştir ve sana yalan söylüyordur TC kızı kardeş ne kadar güvenebilirsin.

Pukiina

80+ Bronze
Ya bir tane kızla konuşurken durduk yere profili ve açıklaması gitti. Ya hala konuşmaya devam ediyoruz yani engel falan da yemedim. Sadece bana gizlese veya numarasını silse de gider biliyorum ama yapmadım vs diyor ve hala flört gibi konuşmaya devam ediyor. Harbiden dediği gibi olmuş olabilir mi?
Hocam o durum bende de oluyor bazen bug oluyor profil kendiliğinden kalkıyor, gidip yeniden koyuyorsun falan. Ama ilgi çekmek için de yapıyor olabilir. her ne kadar yapmadım vs dese de eğer ortak arkadaşınız varsa pp onda görünüyor mu ona sorabilirsin ona göre düşünürsün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Semih Bugra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
neden hemen güvendin dostum büyük ihtimal yalan söylüyor ayık ol biraz
Kral doğrudan inandığımdan falan değil zaten doğrudan inansam sormam. Böyle bir şey mümkün mü diye sordum. Mümkün değilse de anlam pek anlam veremedim. Ondan sonra normal konuştu üstüne niye bana inanmıyorsun vs. deyip trip attı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o durum bende de oluyor bazen bug oluyor profil kendiliğinden kalkıyor, gidip yeniden koyuyorsun falan. Ama ilgi çekmek için de yapıyor olabilir. her ne kadar yapmadım vs dese de eğer ortak arkadaşınız varsa pp onda görünüyor mu ona sorabilirsin ona göre düşünürsün.
onda gözüküyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,923
Üyeler
160,906
Son üye
emirsolen
Top Bottom