Neler Yeni

WhatsApp Kötü Amaçlı Birisine Geçerse Ne olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kasım Rayhan
Tanımadığım birisi tarafından telefonumda WhatsApp kurcalanmış.(birisini aramak amacıyla istemişti benden). WhatsApp'i kurcaladiysa en kötü ne olabilir? Ben WhatsApp'i komple hesabımı Şile tıkayarak hesabımı falan sildim. Neden böyle bir şey yaptım anlamadım. Tekrar yüklemek istiyorum. Lakin kafamdaki düşünceleri rahatlatmam lazım.
WhatsApp'i kurcaladiysa bir şey olur mu? Ayarlardan vb.
Uzaktan WhatsAppimdaki mesajları okuyabilir mi ?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Tanımadığım birisi tarafından telefonumda WhatsApp kurcalanmış.(birisini aramak amacıyla istemişti benden). WhatsApp'i kurcaladiysa en kötü ne olabilir? Ben WhatsApp'i komple hesabımı Şile tıkayarak hesabımı falan sildim. Neden böyle bir şey yaptım anlamadım. Tekrar yüklemek istiyorum. Lakin kafamdaki düşünceleri rahatlatmam lazım.
WhatsApp'i kurcaladiysa bir şey olur mu? Ayarlardan vb.
Uzaktan WhatsAppimdaki mesajları okuyabilir mi ?
En kötü ihtimalle Web Whatsapp girişi yapmıştır onu da tek tuşla hallederdin zaten hesabı silmek ne 😀

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
- Whatsapp web açmış olabilir (hesabi silip yuklemissiniz artik sorun olmaz).
- Ozel bir fotograf, belge veya videoyu kendisine veya başkasına gondermis olabilir, sizin adinizdan başkalarına mesaj atmis ve o mesajları sizden silmiş olabilir, gonderilen mesaj, video veya belgeler gonderilen kiside hala kalacaktır.

Hedef alabilecegi ozel bir foto/video yoksa cok ta dert etmenize gerek olmadığını düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kasım Rayhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anksiyete krizine gireceksin böyle gidersen.
Genelde bilgili olduğum konularda rahatım lakin iş bilmediğim konulara gelince böyleyim genelde
Mesaj otomatik birleştirildi:

- Whatsapp web açmış olabilir (hesabi silip yuklemissiniz artik sorun olmaz).
- Ozel bir fotograf, belge veya videoyu kendisine veya başkasına gondermis olabilir, sizin adinizdan başkalarına mesaj atmis ve o mesajları sizden silmiş olabilir, gonderilen mesaj, video veya belgeler gonderilen kiside hala kalacaktır.

Hedef alabilecegi ozel bir foto/video yoksa cok ta dert etmenize gerek olmadığını düşünüyorum.
Özel bir belgem fotoğrafım yoktu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,055,503
Üyeler
167,671
Son üye