Yardım WhatsApp Mesajları gelmiyor

Asket

80+
Reaksiyon skoru
1
Bugün sabah WhatsApp beta çoklu cihaz sürümüne girdim. Akşam üzerine doğru bir sıkıntı yoktu.Ama az önceden beri WhatsApp'da mesajlarım karşı tarafa gidiyor ama karşı taraftan bana mesaj gelmiyor.Beta programından çıktım. WhatsApp'ı silip tekrar yükledim önbelleğini herşeyi sıfırladım gene olmadı.Ve de sürekli olarak güvenlik kodu değişti yazısı geliyor tüm sohbetlerden lütfen yardım edin lütfen!

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    100.5 KB · Hit: 45
Bugün sabah WhatsApp beta çoklu cihaz sürümüne girdim. Akşam üzerine doğru bir sıkıntı yoktu.Ama az önceden beri WhatsApp'da mesajlarım karşı tarafa gidiyor ama karşı taraftan bana mesaj gelmiyor.Beta programından çıktım. WhatsApp'ı silip tekrar yükledim önbelleğini herşeyi sıfırladım gene olmadı.Ve de sürekli olarak güvenlik kodu değişti yazısı geliyor tüm sohbetlerden lütfen yardım edin lütfen!
Kendi kendime buldum çözümü bir gün sizin de başınıza gelir diye yazayım dedim. Eğer mesajlar gidiyor ama gelmiyorsa WhatsApp mesajları senkron edemiyor demektir. Bunun çözümü de başka bir cihazdan WhatsApp hesabınıza giriş yapmak sonra tekrar kendi cihazınızda giriş yapmak. Bu kadar basit aslında ama bulana kadar canım çıktı.

Geri