Vachiron 80+ Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 308 Dahası Reaksiyon skoru 33 İsim Ali arda Bugün, 11:35 #1 Mesaj gonderiyorum tek cizgi cikiyor arayabiliyorum aciyorlar bi sorun yok ama mesaj gitmiyor neden
Marginale 80+ Silver Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 3,117 Dahası Reaksiyon skoru 1,448 İsim Muhammed efe Bugün, 11:43 #2 Vachiron yazmış: Mesaj gonderiyorum tek cizgi cikiyor arayabiliyorum aciyorlar bi sorun yok ama mesaj gitmiyor neden Devamı için tıklayın... Tüm uygulamalarda şu an değişik sıkıntılar var benimde çözemediğim.
Vachiron yazmış: Mesaj gonderiyorum tek cizgi cikiyor arayabiliyorum aciyorlar bi sorun yok ama mesaj gitmiyor neden Devamı için tıklayın... Tüm uygulamalarda şu an değişik sıkıntılar var benimde çözemediğim.
Carlsson 80+ Katılım 9 Mayıs 2023 Mesajlar 349 Dahası Reaksiyon skoru 94 İsim burak yılmaz Discord cevll Bugün, 12:13 #3 Vachiron yazmış: Mesaj gonderiyorum tek cizgi cikiyor arayabiliyorum aciyorlar bi sorun yok ama mesaj gitmiyor neden Devamı için tıklayın... sanırım çöktü bendede gitmiyor
Vachiron yazmış: Mesaj gonderiyorum tek cizgi cikiyor arayabiliyorum aciyorlar bi sorun yok ama mesaj gitmiyor neden Devamı için tıklayın... sanırım çöktü bendede gitmiyor