Müdür veya müdür yardımcısına şikayette bulunBugün okulda wp grubunda sebebi yöneticilik vermedim diye bana hakaret eden insan diyorum hayvanları nerden şikayet ederiz çoçukla kavga ettik çoçuk akıllanmıyor artık ben uğraşmak istemiyorum...
Çok yardımcı olacaklarını sanmıyorum ama yarın aynı şekil onada hakaret edilen arkadaşımla şikayetçi olucazMüdür veya müdür yardımcısına şikayette bulun
ilk defa böyle bişey duyuyorum herkes birbirini küfürle çağırıyor bizim sınıfta müdür yardımcısına git arkadaşın dediği gibi ama hiçbisey olcağını sanmıyorum ben hocanın yanında küfür ettiğim halde bişey yapmadılarBugün okulda wp grubunda sebebi yöneticilik vermedim diye bana hakaret eden insan diyorum hayvanları nerden şikayet ederiz çoçukla kavga ettik çoçuk akıllanmıyor artık ben uğraşmak istemiyorum...
Hocam yanliş anlamayin ama " çoçuk " nedir dhdhhddbhd bence hiç uğraşma ana baci kariştirmadiysaBugün okulda wp grubunda sebebi yöneticilik vermedim diye bana hakaret eden insan diyorum hayvanları nerden şikayet ederiz çoçukla kavga ettik çoçuk akıllanmıyor artık ben uğraşmak istemiyorum...
Onun bunun çoçuğu bası olmayan gibi hakaretler falan etti yoksa küçük şeylere kulak asan değilim değerlerime küfür etti büyük ihtimal şikayet etmicem ama lafları yanına kalmicakHocam yanliş anlamayin ama " çoçuk " nedir dhdhhddbhd bence hiç uğraşma ana baci kariştirmadiysa
aynen kanka birde annesine şikayet etti diye dalga geçsinlerSınıf başkanına veya annene
ironi anlamadıysanaynen kanka birde annesine şikayet etti diye dalga geçsinler
Döv ula hiç acima değerine küfür edenin değerini bildirmen gerekOnun bunun çoçuğu bası olmayan gibi hakaretler falan etti yoksa küçük şeylere kulak asan değilim değerlerime küfür etti büyük ihtimal şikayet etmicem ama lafları yanına kalmicak