Neler Yeni

Whatsapp öğrenci grubunda hakkıma edilen hakareti nereye şikayet etmeliyim?

Yavuz49

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz Aydın
Bugün okulda wp grubunda sebebi yöneticilik vermedim diye bana hakaret eden insan diyorum hayvanları nerden şikayet ederiz çoçukla kavga ettik çoçuk akıllanmıyor artık ben uğraşmak istemiyorum...

MYSTIC

80+ Silver
Bugün okulda wp grubunda sebebi yöneticilik vermedim diye bana hakaret eden insan diyorum hayvanları nerden şikayet ederiz çoçukla kavga ettik çoçuk akıllanmıyor artık ben uğraşmak istemiyorum...
Müdür veya müdür yardımcısına şikayette bulun

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
ilk defa böyle bişey duyuyorum herkes birbirini küfürle çağırıyor bizim sınıfta 😐 müdür yardımcısına git arkadaşın dediği gibi ama hiçbisey olcağını sanmıyorum ben hocanın yanında küfür ettiğim halde bişey yapmadılar

egebaranakk0

80+ Silver
Hocam yanliş anlamayin ama " çoçuk " nedir dhdhhddbhd bence hiç uğraşma ana baci kariştirmadiysa

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Kanka salla gitsin. Böyle trolleri takmayacak olgunluğa erişmelisin

Yavuz49

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yanliş anlamayin ama " çoçuk " nedir dhdhhddbhd bence hiç uğraşma ana baci kariştirmadiysa
Onun bunun çoçuğu bası olmayan gibi hakaretler falan etti yoksa küçük şeylere kulak asan değilim değerlerime küfür etti büyük ihtimal şikayet etmicem ama lafları yanına kalmicak

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Hocam kaçıncı sınıfsın?

olci53

80+ Bronze

Ekler

• dc.jpg
    dc.jpg
    6.6 KB · Hit: 27
Son düzenleme:

egebaranakk0

80+ Silver
Onun bunun çoçuğu bası olmayan gibi hakaretler falan etti yoksa küçük şeylere kulak asan değilim değerlerime küfür etti büyük ihtimal şikayet etmicem ama lafları yanına kalmicak
Döv ula hiç acima değerine küfür edenin değerini bildirmen gerek

Top Bottom