Mustafa25TR
80+
Whatsapp ta ses kaydı açınca ekran kararıyor ve ses kaydını durdurmak için açamıyorum bile nasıl kapatabilirim bunu?
aynen normalde bu şekilde kapanması lazım, uzakta iken kapanıyorsa telefonu yeniden başlat bakalım yine aynısı olacak mıkulağına yaklaştırıyorsan kapanır telefon görüşmesi gibi ama normalde de uzakta tutup hâlâ kapanıyorsa onu bilmiyorum
Uzakta olsa bile kapanıyor sürekli böylekulağına yaklaştırıyorsan kapanır telefon görüşmesi gibi ama normalde de uzakta tutup hâlâ kapanıyorsa onu bilmiyorum
Dostum bende bazen o sorunu yaşıyorum eğer kırılmaz camın kalın veya ghost ekransa yada telefonun ön kamera tarafı kirlendiyse yapıyor daha çok kullandığın modeli bilmiyorum ama ön kamera tarafında yakınlık sensörü var o sensör kulağa geldiğinde telefon ekranı kapatsın diye var kırılmaz camın kamera boşluğu kirlendiyse eğer orayı kullanmadığım bir dış fırçası yardımıyla temizle sonra da ıslak mendil ile silip kuru bir bezle temizle ghost ekran varsa bu olay daha çok gelir başına sensörü bir nebze engellediği içinUzakta olsa bile kapanıyor sürekli böyle