- Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman o bilen 1 kişi cevaplasın, sen değil .Emin ol bilen maksimum 1 kişi vardır bu forumda.
Hangi destek?Burada bir kaç günde alacağın cevabı 1-2 saatte alırsın destekte.
O zaman o bilen 1 kişi cevaplasın, sen değil .Emin ol bilen maksimum 1 kişi vardır bu forumda.
Hangi destek?Burada bir kaç günde alacağın cevabı 1-2 saatte alırsın destekte.
Whatsapp Destek yazmak Google'a bu kadar zor değil haberin olsun.O zaman o bilen 1 kişi cevaplasın, sen değil .
Hangi destek?
Ya sabır, ya sabır... Hangi destek diye soruyorum, bu forumu bilmediğim için ve siz de sadece "destek" dediğiniz için forumun özel bir destek yeri var sandım.Whatsapp Destek yazma Google'a bu kadar zor değil haberin olsun.
Bu forum nereden bilsin Whatsapp'ın gizlilik kurallarını veya tedbirlerini ?Ya sabır, ya sabır... Hangi destek diye soruyorum, bu forumu bilmediğim için ve siz de sadece "destek" dediğiniz için forumun özel bir destek yeri var sandım.
Bilene soruyorum. Herkesten cevap beklemiyorum, bilen kişiden cevap bekliyorum.Bu forum nereden bilsin Whatsapp'ın gizlilik kurallarını veya tedbirlerini ?
Kardeşim cevap verdik baksan iyi olur bu konuda dersler alıyorum sanada tavsiye ediyorum izlersen anlarsınBilene soruyorum. Herkesten cevap beklemiyorum, bilen kişiden cevap bekliyorum.
Ben de diyorum ki sana güvenlik soruları için desteğe yaz ki en net cevabı al herhalde anlamak istemiyorsun ya da herhangi bir sıkıntıdan anlamıyorsun.Bilene soruyorum. Herkesten cevap beklemiyorum, bilen kişiden cevap bekliyorum.
Ne dersi alıyorsun , eTiK HeKıRlIk dersi mi? Sen de aynı cevabı, her şeye tıklama kardeşim cevabını vermişsin. Şu anda tek umudum @Treyarch'ın konuya girmesi, sizden bir bilgi alamayacağım ortada zaten...Kardeşim cevap verdik baksan iyi olur bu konuda dersler alıyorum sanada tavsiye ediyorum izlersen anlarsın
Ben bu foruma sordum, şu anda da bu forumdan destek bekliyorum ve teşekkürler, eğer gün sonunda cevabımı almazsam soracağım.Ben de diyorum ki sana güvenlik soruları için desteğe yaz ki en net cevabı al herhalde anlamak istemiyorsun ya da herhangi bir sıkıntıdan anlamıyorsun.
Boş boş konuşuyorsun bu konuyu açıp mesaj yazacağına desteğe yazsaydın çoktan almıştın sorunun cevabını bir yoksay daha.Ne dersi alıyorsun , eTiK HeKıRlIk dersi mi? Sen de aynı cevabı, her şeye tıklama kardeşim cevabını vermişsin. Şu anda tek umudum @Treyarch'ın konuya girmesi, sizden bir bilgi alamayacağım ortada zaten...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bu foruma sordum, şu anda da bu forumdan destek bekliyorum ve teşekkürler, eğer gün sonunda cevabımı almazsam soracağım.
Kardeşim bu konuları araştırdığına emin misin isterse hocama danış anlatsın sana etik hacker olmak kötü bir şey değil bu arada çevremi ailemi vb. korumak için alıyorum ben bu dersi ahmaklık yapma lütfen edebine dikkat etNe dersi alıyorsun , eTiK HeKıRlIk dersi mi? Sen de aynı cevabı, her şeye tıklama kardeşim cevabını vermişsin. Şu anda tek umudum @Treyarch'ın konuya girmesi, sizden bir bilgi alamayacağım ortada zaten...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bu foruma sordum, şu anda da bu forumdan destek bekliyorum ve teşekkürler, eğer gün sonunda cevabımı almazsam soracağım.