Neler Yeni

WhatsApp, Telegram gibi uygulamalar resim ve video güvenliğini nasıl sağlıyorlar?

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
Başka çözüm yok

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Ne güvenliği ? 😃 😃

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Whatsapp Destek yazma Google'a bu kadar zor değil haberin olsun.
Ya sabır, ya sabır... Hangi destek diye soruyorum, bu forumu bilmediğim için ve siz de sadece "destek" dediğiniz için forumun özel bir destek yeri var sandım.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Ya sabır, ya sabır... Hangi destek diye soruyorum, bu forumu bilmediğim için ve siz de sadece "destek" dediğiniz için forumun özel bir destek yeri var sandım.
Bu forum nereden bilsin Whatsapp'ın gizlilik kurallarını veya tedbirlerini ?

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
Bilene soruyorum. Herkesten cevap beklemiyorum, bilen kişiden cevap bekliyorum.
Kardeşim cevap verdik baksan iyi olur bu konuda dersler alıyorum sanada tavsiye ediyorum izlersen anlarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıp izleyebilirsin link atayım istersen

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Bilene soruyorum. Herkesten cevap beklemiyorum, bilen kişiden cevap bekliyorum.
Ben de diyorum ki sana güvenlik soruları için desteğe yaz ki en net cevabı al herhalde anlamak istemiyorsun ya da herhangi bir sıkıntıdan anlamıyorsun.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Kardeşim cevap verdik baksan iyi olur bu konuda dersler alıyorum sanada tavsiye ediyorum izlersen anlarsın
Ne dersi alıyorsun :D, eTiK HeKıRlIk dersi mi? Sen de aynı cevabı, her şeye tıklama kardeşim cevabını vermişsin. Şu anda tek umudum @Treyarch'ın konuya girmesi, sizden bir bilgi alamayacağım ortada zaten...

Ben de diyorum ki sana güvenlik soruları için desteğe yaz ki en net cevabı al herhalde anlamak istemiyorsun ya da herhangi bir sıkıntıdan anlamıyorsun.
Ben bu foruma sordum, şu anda da bu forumdan destek bekliyorum ve teşekkürler, eğer gün sonunda cevabımı almazsam soracağım.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Ne dersi alıyorsun :D, eTiK HeKıRlIk dersi mi? Sen de aynı cevabı, her şeye tıklama kardeşim cevabını vermişsin. Şu anda tek umudum @Treyarch'ın konuya girmesi, sizden bir bilgi alamayacağım ortada zaten...

Ben bu foruma sordum, şu anda da bu forumdan destek bekliyorum ve teşekkürler, eğer gün sonunda cevabımı almazsam soracağım.
Boş boş konuşuyorsun bu konuyu açıp mesaj yazacağına desteğe yazsaydın çoktan almıştın sorunun cevabını bir yoksay daha.

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt

Kardeşim bu konuları araştırdığına emin misin isterse hocama danış anlatsın sana etik hacker olmak kötü bir şey değil bu arada çevremi ailemi vb. korumak için alıyorum ben bu dersi ahmaklık yapma lütfen edebine dikkat et

Top Bottom