Neler Yeni

Whatsapp'ı Bırakacakmısınız?

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Evet beyler durumu biliyorsunuz açıklamaya gerek yok diye düşünüyorum.
Peki Telegrama geçecekmisiniz yoksa Whatsapp'ı kullanmaya devam mı edeceksiniz?
Şuanlık evet ama okul grubu vs orda biz arkadaşlarla telegram ve bipe yayıldık.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Daha önce de belirttiğim gibi, Telegram içerisindeki ''Yakındaki Kişiler'' seçeneğini kapalı tutmanızda fayda var. Bu seçenek, yakın coğrafyadaki kişilere tam konumunuzu gösterir, ve risk teşkil eder. Default olarak kapalı gelse de, her zaman kapalı olduğundan emin olunuz.
Nereden kapatılıyor bulamadımda.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Telegram yerine Signal'ı kullanınız. Açık kaynak her zaman iyidir. Adamların bir gizlisi saklısı yok. Ve Signal'ın Telegram'e kıyasla daha güvenlik ve gizliliğe önem verdiği ortada. Bu sebeple WhatsApp alternatifi olarak yalnızca Signal'a yöneliniz.

Ek olarak Facebook'a ait olan Instagram gibi yazılımları kullanmamanızda fayda var. (WhatsApp'i silen kişilere ithafen)

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,720
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Signalde keşke kullansalar çoğu kişi Telegrama geçti.Dedi açık kaynak yazılım mı?Bilginiz varmı?
Reis linux gibi yazılım bilenler kendileri özellik ekleyebiliyor anladığım kadarıyla

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Telegram yerine Signal'ı kullanınız. Açık kaynak her zaman iyidir. Adamların bir gizlisi saklısı yok. Ve Signal'ın Telegram'e kıyasla daha güvenlik ve gizliliğe önem verdiği ortada. Bu sebeple WhatsApp alternatifi olarak yalnızca Signal'a yöneliniz.

Ek olarak Facebook'a ait olan Instagram gibi yazılımları kullanmamanızda fayda var. (WhatsApp'i silen kişilere ithafen)
Güvenliği baz alıyorsak internet bile kullanmamamız lazım.

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Okul grupları felan olmasaydı Bip'e geçmeyi düşünüyordum da okul grupları yüzünden mecbur kalıcam wp'de.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
@Mert Özkaya ,

Internet'ı kullanmak istemiyorsanız kullanmayın. Benim açımdan bir problem bulunmamakta. Internet'a bağlı her cihaz ele geçirilebilir, firmaların alması gereken aksiyonlar dışında, biz kullanıcılarında alması gereken önlem var. Bunlardan en basiti; yazılımların itibarını kontrol etmek, her gelen bağlantıya tıklamamak, şüpheli yazılımları Sandbox'da çalıştırmak, güvenlik yazılımı kullanmak gibi.

Ki dediğiniz şey oldukça anlamsız. Ben burada Signal'ın güvenlik ve gizliliğe daha önem verdiğini belirtmekteyim. Açık kaynakta olduğundan, herhangi bir kullanıcı tarafından kolayca güvenlik zafiyetleri tespit edilebilir. Ve giderilebilir. Ayrıca otomatik sohbet temizleme özelliği, ve tamamen Encrypted olması, onu Telegram'den üstün kılmakta.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
@Mert Özkaya ,

Internet'ı kullanmak istemiyorsanız kullanmayın. Benim açımdan bir problem bulunmamakta. Internet'a bağlı her cihaz ele geçirilebilir, firmaların alması gereken aksiyonlar dışında, biz kullanıcılarında alması gereken önlem var. Bunlardan en basiti; yazılımların itibarını kontrol etmek, her gelen bağlantıya tıklamamak, şüpheli yazılımları Sandbox'da çalıştırmak, güvenlik yazılımı kullanmak gibi.

Ki dediğiniz şey oldukça anlamsız. Ben burada Signal'ın güvenlik ve gizliliğe daha önem verdiğini belirtmekteyim. Açık kaynakta olduğundan, herhangi bir kullanıcı tarafından kolayca güvenlik zafiyetleri tespit edilebilir. Ve giderilebilir. Ayrıca otomatik sohbet temizleme özelliği, ve tamamen Encrypted olması, onu Telegram'den üstün kılmakta.
Ben Whatsappı bırakmayı düşünmüyorum şahsen.

Forever

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Abuziddin bizimahvettin
Whatsapp ne yapacak benim konuşmalarımı kullanmaya devam.

Top Bottom