- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,634
Evet değil, o zaman yaklaşıyor yaklaşmakta olan...Güncel değildir reisgüncelle gelir
Evet değil, o zaman yaklaşıyor yaklaşmakta olan...Güncel değildir reisgüncelle gelir
Şu an sosyal medyada büyük bir bilgi kirliliği var. CNN’i kaynak gösterip; WhatsApp’ın kararından döndüğünü, gizlilik politikasının devam edeceği söyleniyor. Ben böyle bir kaynağı bulamadım. Bilen varsa hep birlikte bakalım! Biri taş atıyor sonra herkes paylaşıyor.
* #Whatsapp'ın gizlilik konusundaki kararından döndüğü ve bu haberin CNN'de geçtiği bilgisi doğru değildir. * Tam tersine, Whatsapp Yöneticisi Will Cathcart, Twitter hesabından uygulamayı savunan bir açıklama yaptı.
@wcathcart
Net bir şey yok.Heryerde CNN adı geçiyor
CNN 25 dk önce bende konusunu açtım ama sonra geri çıktım benim konuyu 3 5 kişi görmüşPushholder atmış Tweeti. CNN kaynak demiş.
Yaygara çıkaran ben değilim ki CNN gibi kurumsal bir yer haber yapmış onu paylaşıyorumNet bir şey yok.
Yaygara çıkarmanın da anlamı yok.
Zaten sana demedim ki, genel olarak dedim.Yaygara çıkaran ben değilim ki CNN gibi kurumsal bir yer haber yapmış onu paylaşıyorum
forum.donanimarsivi.com