gurkanayaz6
80+
Ürün altinda kullan a basin 5 tane ekleyin ödeme adiminda fiyat düşer
sokaktaki bakkalda tanesi 25 TL hesabımda 50 TL hediye bakiye varmış sayende bir adet fiyatına 5 adet aldım teşekkür ederim dostum
whiskası bedava verseler almayın, sokak hayvanlarına verebilirsiniz evcil hayvanınıza vermeyin
sokak kedilerini besliyorum evimde kedi yok neden almayalım vermeyelim bilgi verir misinwhiskası bedava verseler almayın, sokak hayvanlarına verebilirsiniz evcil hayvanınıza vermeyin
Whiskas iyi bir marka değil mi hep öyle bilirdim?whiskası bedava verseler almayın, sokak hayvanlarına verebilirsiniz evcil hayvanınıza vermeyin
sokak kedilerini besliyorum evimde kedi yok neden almayalım vermeyelim bilgi verir misin
Whiskas sürekli uygun oldukça alirim etli yaş mama sokak kedileri bayiliyolar buna tavsiye ederim.Whiskas iyi bir marka değil mi hep öyle bilirdim?
sokak kedilerini besliyorum evimde kedi yok neden almayalım vermeyelim bilgi verir misin
tuz oranı fazla olduğu için uzun vadede kediye zararı varmış veteriner söylediWhiskas iyi bir marka değil mi hep öyle bilirdim?
ne önerirsinWhiskas içinde jelatin barındırır dandik bir mamadır. mama içinden çıkan normalde yağlı sulu jeli sıcak suya tutun lastik gibi kaldığını görürsünüz.
Yumurtada kır missyenir mi ?