Osura osura güldüm.gayet üstün bir ırkız kardeşim
Osura osura güldüm.gayet üstün bir ırkız kardeşim
valla öyle ya, avusturya'da da böyleydi çok şekerli; ama buradaki daha da şekerlisözde orjinal tat ama eski 2013 tadı yok
malum ırksan normaldirOsura osura güldüm.
boykotun işe yaradığı bir yer söyle bana. "BÖRGIR veya .......'nın emeği ile üretildi" değil bana ülkeye katkısını söyleBoykot işe yarıyor
At elindeki telefonuçinide boykot ediyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
sence öyle biryerde yaşayan birisi üstünmüdür 400 dolar maaş alıyor kaliteye bak üstünlüğe bak
Yabancı *** ülkesini destekleyen firma değil yerli firman kazanacak artık çoğu büyük zincirlerde dediğiniz boykot ürününü göremiyorum onun yerine yerli malı varboykotun işe yaradığı bir yer söyle bana. "BÖRGIR veya .......'nın emeği ile üretildi" değil bana ülkeye katkısını söyle
göremezsin çünkü biz alıyoruz sizin gibi ırklar kaliteli şeyler yiyemesin diyeYabancı *** ülkesini destekleyen firma değil yerli firman kazanacak artık çoğu büyük zincirlerde dediğiniz boykot ürününü göremiyorum onun yerine yerli malı var
heee öyle mi olmuş üstte listeyi attım bakYabancı *** ülkesini destekleyen firma değil yerli firman kazanacak artık çoğu büyük zincirlerde dediğiniz boykot ürününü göremiyorum onun yerine yerli malı var
boykot moykot sallayın da bunlar boykot olmasa bile alınmaması lazım artık tarifleri çok dandikleşti likit kanser direkt
Kullan a basip sepete 2 adet ekleyin 6 tanesi 78₺'ye geliyor. (ÖDEME ADİMİNDA DÜŞER.)
Alıntıyı görüntüle