Neler Yeni

🔥İndirim 6x250ML Coca Cola Teneke 78₺🔥2'li alımda

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Ömer Aslan

asrın_tok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ebubekir usta
Son düzenleme:

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Arda doğan

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Arda doğan
geldim. boykot!
Ülkemize geldiklerinde görürüm sizi. Yahudiler urfa civarı yerlerden toprak falan almaya başlamış. Buralara Amerika desteğiyle saldırdıklarında da diğer ülkeler sadece halkın azınlığı toprak satmasına rağmen "Topraklarını satmasalardı." derler. O zaman da diyecek bir şeyin kalmaz. Boykot İslam meselesi değildir, insan meselesidir. İçindeki Arap veya başka bir şeyin nefretine rağmen insan olmayı becerebilmektir. Nasiplenene...
O halde Çin',i boykot et oradaki Türkistanlılar bizlerin soy Kardeşi Çoluk Çocuk Demeden Katledilip İçki İçtirilerek Taciz Ediliyor Her Haneye Bir p*zev*nk konuluyor Taciz Ediyor Kocasının Çocuğunun Önünde Çocukların Bacaklarını Kesiyorlar Babalarının Önünde Diri Diri Yakıyorlar Bireyleri Evlatlarının Önünde Hadi Çin'i boykot et at elindeki telefonu yere televizyonları elektronik olan tüm aletleri reisinede söyle oda atsın ve Uygur Türklerini Satmayı Kessin
Mesaj otomatik birleştirildi:

üstün ırka bak kola almak için indirim bekliyor su gibi bir klasik içeceğe indirim geldiği için seviniyor.
O halde Çin',i boykot et oradaki Türkistanlılar bizlerin soy Kardeşi Çoluk Çocuk Demeden Katledilip İçki İçtirilerek Taciz Ediliyor Her Haneye Bir p*zev*nk konuluyor Taciz Ediyor Kocasının Çocuğunun Önünde Çocukların Bacaklarını Kesiyorlar Babalarının Önünde Diri Diri Yakıyorlar Bireyleri Evlatlarının Önünde Hadi Çin'i boykot et at elindeki telefonu yere televizyonları elektronik olan tüm aletleri reisinede söyle oda atsın ve Uygur Türklerini Satmayı Kessin

yioo uni okuyorum. yoksa sen 13 yaşında mısın da beni 12 yaşında görüp bana üstünlük taslamaya çalışıyorsun? fdsefqerqer olm bak boykotun veya muhtemel siyasi görüşümün doğruluğu veya yanlışlığı üzerinden gitmiyorsun. Hep ezber ve alay edici tavırlar. Ortam o kadar bilimsel ki kusacağım qeqweqwe

peki dqıonwfkgelmgfldmdgf
Boş yapan sensin Çin'i Boykot Etsene Hadi

Gurkanpiro

80+ Gold

bırakın dostum anlamazlar

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Gelip yine konuyu mahvetmiş u*ube boykotçu arkadaşlar. İçecek boykot edeceğinize ülkenin ekonomisini çökerten adamları, partiyi, sistemi boykot edin, belki bir halta yararsınız. Bu arada güzel indirim🤠

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Doğukan
üstün ırka bak kola almak için indirim bekliyor su gibi bir klasik içeceğe indirim geldiği için seviniyor.
gayet üstün bir ırkız kardeşim o hayranı olduğun ar*plardan kat kat daha medeni ve daha moderniz bizi bu indirim kovalayacak hale getirenlerde o ailenle taptığın ve oy verdiğin kişiler

yioo açarım. emin olma o zaman çünkü hiç güvenilir bir insana benzemiyorsun. Umarım iki doğrıudan biri olan "Doğu Türkistan için boykot"a uyuyorsundur. Çünkü uymayıp eleştirmen düşüncesizce olurdu :))

ne alaka olm? boykot dedim siyasi görüşümü çıkardın eqwqewqe hemn ben kadınlardan hoşlanıyorum :)
eğer sanalda böyle ağzını açıyorsan bunu sosyal yaşamındada yapmanı isterim bakalım burnunu nasıl eline veriyolar

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
gayet üstün bir ırkız kardeşim o hayranı olduğun ar*plardan kat kat daha medeni ve daha moderniz bizi bu indirim kovalayacak hale getirenlerde o ailenle taptığın ve oy verdiğin kişiler

eğer sanalda böyle ağzını açıyorsan bunu sosyal yaşamındada yapmanı isterim bakalım burnunu nasıl eline veriyolar
sosyal yasamda karsıma cıksa bu yasayamaz kı

asrın_tok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ebubekir usta

hangisinin izmir olduğunu söylememe gerek yoktur herhalde

Ekler

• 1726512124829.png
    1726512124829.png
    143.4 KB · Hit: 18
  • 1726512134796.png
    1726512134796.png
    114.1 KB · Hit: 18

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Doğukan

asrın_tok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ebubekir usta

çinide boykot ediyoruz

ırk üstünlüğünden bahsediyorum eleman gelmiş bana şehir fotoları atıyor en zeki ar*p sevicisi

nicke baktığımda az çok anlıyorum zaten neden böyle böcek gibi davrandığını
sence öyle biryerde yaşayan birisi üstünmüdür 400 dolar maaş alıyor kaliteye bak üstünlüğe bak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom