Neler Yeni

🔥İndirim 6x250ML Coca Cola Teneke 78₺🔥2'li alımda

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

şahin doğan

80+ Platinum
Coca Colanın tadı artık şekerli su gibi geliyor bana. Pepsi asit, tat, şeker hissiyatı olarak çok daha iyi. Özellikle Coca cola 2. gün tadını tamamen kaybediyor gibi geliyor bana.
Fiyata lafım yok fiyat uygun.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Zorunami gitti boykot yapanlar
Aynen öyle zoruma gitti beynini kullanamayan insanlar görüntü kirliliği yaratıyor sokaklarda zoruna mı gitti diye soruyor burada pişkin pişkin gelmiş

GorkemL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Görkem Lale
Boykot ederek hiçbir faydanız yok emin olun kesinlikle, sadece bağırıp seslerini asla duyuramayacak bir insan topluluğusunuz. En azından kendimi geliştiriyorum böyle boykot diye bağırmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam ne güzel anlatıyor senin gibi boykot diye bağırmıyor
yoo. BOYKOT ihtiyar. Kötü konuşmadım. Hem sen güzel mi konuşuyorsun ki? Irkçısın, vatana iyilik yaptığınızı sanıyorsunuz ama hiçbir yararınız yok hatta zararınız var. Neyse zaten insan olabilenlerin meselesi demiştim. işine bakabilirsin. Not: "Kardeş yakışıyor mu? Boykot bu!" gibi ifadeleri anlamıyorsunuz. Anlamadığınız gibi de alay ediyorsunuz. O yüzden benden güzel üslupta cevap vermemi beklemeyin. Kendinizi düzeltin önce.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
yoo. BOYKOT ihtiyar. Kötü konuşmadım. Hem sen güzel mi konuşuyorsun ki? Irkçısın, vatana iyilik yaptığınızı sanıyorsunuz ama hiçbir yararınız yok hatta zararınız var. Neyse zaten insan olabilenlerin meselesi demiştim. işine bakabilirsin. Not: "Kardeş yakışıyor mu? Boykot bu!" gibi ifadeleri anlamıyorsunuz. Anlamadığınız gibi de alay ediyorsunuz. O yüzden benden güzel üslupta cevap vermemi beklemeyin. Kendinizi düzeltin önce.
fazla instagram izliyorsun biraz sosyalleş

Sende kola iç beynine iui gelir
Sende biraz aç haberlere bak insanlar ne yapıyor ne ediyor %52 misin yoksa? o.O2

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Doğukan
şu boykotçuları neden hala forumda barındırıyolar toxiclikten başka bir işe yaramayan farenin teki hepsi

GorkemL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Görkem Lale
fazla instagram izliyorsun biraz sosyalleş
nereden biliyorsun qeeeqwqwe Ben gayet de sosyalim. Siz mi acaba fazla sığ bakışlısınız mı ne? En zekiler sizsiniz gibi davranmayı bırakın. İçiyorsan şu zakkum şerbetini iç. "İçme!" demeyi vatanıma zarar vereceğini bildiğim için kendime görev bilirim. Ama boykot diyenler ne kadar da bağnazlar kafasından çıkın!

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
şu boykotçuları neden hala forumda barındırıyolar toxiclikten başka bir işe yaramayan farenin teki hepsi
az önce iki tanesi biraz laflar ettiler de anlamadım cok kendi dünyalarında yasıyorlar

nereden biliyorsun qeeeqwqwe Ben gayet de sosyalim. Siz mi acaba fazla sığ bakışlısınız mı ne? En zekiler sizsiniz gibi davranmayı bırakın. İçiyorsan şu zakkum şerbetini iç. "İçme!" demeyi vatanıma zarar vereceğini bildiğim için kendime görev bilirim. Ama boykot diyenler ne kadar da bağnazlar kafasından çıkın!
birader felsefe yapmayı kes doğru düzgün şurada boykot yazarak coca colanın 1 dolar değer kaybetmesine mi seviniyorsun kendini geliştirmek yerine hala boykot diyerek alt seviyede kalan insanlarsınız

GorkemL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Görkem Lale
sen nesin peki? ordinaryus falan mı? fikri tartışma ortamı olmasını istemiyorsan kafana kese kağıdı geçirebilirsin :)

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
sen nesin peki? ordinaryus falan mı? fikri tartışma ortamı olmasını istemiyorsan kafana kese kağıdı geçirebilirsin :)
Allah herkese beyin ve düşünme yetisi vermiş sen sıradan mı ayrıldın ne

GorkemL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Görkem Lale
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
az önce iki tanesi biraz laflar ettiler de anlamadım cok kendi dünyalarında yasıyorlar

birader felsefe yapmayı kes doğru düzgün şurada boykot yazarak coca colanın 1 dolar değer kaybetmesine mi seviniyorsun kendini geliştirmek yerine hala boykot diyerek alt seviyede kalan insanlarsınız
sen de şu an bana bu yorumu ve önceki yorumları yazarak nirvanaya bir adım daha yaklaştın zaten.

Allah herkese beyin ve düşünme yetisi vermiş sen sıradan mı ayrıldın ne
hmmm. çürük muz dfusnjkmfsmldfskdfsmpdfsmkfm zoruthhh

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
sen de şu an bana bu yorumu ve önceki yorumları yazarak nirvanaya bir adım daha yaklaştın zaten.
reisine yalvar boykot diyeceğine

hmmm. çürük muz dfusnjkmfsmldfskdfsmpdfsmkfm zoruthhh
12 yaş, daha reis nedir bilemez daha portakalda vitamin değilsin burada yaptığın boş yorumlar ayrı kafa

GorkemL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Görkem Lale
reisine yalvar boykot diyeceğine
siyasi görüşüm belli değil senin için. Hem siyasi görüşüm buysa bile muhtemel siyasi görüşümün doğruluğu yanlışlığı üzerinden değerlendiremeyip bu yorumu yazman da zaten ne kadar alt seviyelerde olduğunu gösteriyor. Nee yoksa bu yorumları yazarak kendini ÜST SEVİYELERE mi çıkardın?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom