siz de ek hediye kartı felan vardır hocam ben de böyle değil çok iyi fiyat ama.
Markete göktenmi iniyor?bu gelen kadar asiti kaçmıyormu şekerli su olur kargoda yahu
2 tane ekle üründeki Kullan butonuna bas ödeme adımında düşüyor fiyat ancak primeli olman lazımBeyler olmuyor
1.5 litresinin tanesi 40 lira teneke olduğu için bu kadar para verilmez
Kullan a basip sepete 2 adet ekleyin 6 tanesi 78₺'ye geliyor. (ÖDEME ADİMİNDA DÜŞER.)
Alıntıyı görüntüle
Kolanın değeri dışındaki kaptan ucuz zaten. Tek tek içmek için mantıklı.1.5 litresinin tanesi 40 lira teneke olduğu için bu kadar para verilmez
evet eski kola yok artık çok çabuk asidi bitiyor ilk açtıgındaki asiti bile artık hafif ,eskiden hatırlıyorum hem bu kadar şeker tadı gelmiyordu hem boğazı yakıp kavurup giderdi şimdi eskiden eser yokeskiden rahatlıkla içiyordum da şimdi aşırı şekerli gelmeye başladı, sizde de öyle oluyor mu
geldim. boykot!Gelir boykotçular
elin arabını niye destekliyorsun senin için 3 kutu aldımgeldim. boykot!
Ülkemize geldiklerinde görürüm sizi. Yahudiler urfa civarı yerlerden toprak falan almaya başlamış. Buralara Amerika desteğiyle saldırdıklarında da diğer ülkeler sadece halkın azınlığı toprak satmasına rağmen "Topraklarını satmasalardı." derler. O zaman da diyecek bir şeyin kalmaz. Boykot İslam meselesi değildir, insan meselesidir. İçindeki Arap veya başka bir şeyin nefretine rağmen insan olmayı becerebilmektir. Nasiplenene...
afiyet olsun. Elin Arap'ına kurban ol. Irkı ne olursa olsun insan olanlara kurban ol. Sonuçta bazı varlıklar insana kurban edilmek için yaratılmıştır.elin arabını niye destekliyorsun senin için 3 kutu aldım
Boykot ederek hiçbir faydanız yok emin olun kesinlikle, sadece bağırıp seslerini asla duyuramayacak bir insan topluluğusunuz. En azından kendimi geliştiriyorum böyle boykot diye bağırmıyorumbrsokcu sen ortalamanın üstünde bir zekaya sahipsin. Seni engelleyerek göze batmanı ve ülkenin geleceğine hizmet etmeni engelleyecekleri egale etmeyi amaçlıyorlar.(!)
Adam ne güzel anlatıyor senin gibi boykot diye bağırmıyorboykotla alakası yok ama bunlar zehir arkadaşlar coca cola meyve suyu falan inanılmaz bi şeker oranı var
Zorunami gitti boykot yapanlarGelir boykotçular