Efe D.
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
Kasalı bilgisayarım için ethernet değilde WiFi kullanmak istiyorum. Bunun için şöyle bir adaptör buldum iş görür mü sizce? https://app.hb.biz/Xbho1BHqFnJ6 bütçem 400 Tl
internet hızın ne? Modeme ne kadar uzaksın?Kasalı bilgisayarım için ethernet değilde WiFi kullanmak istiyorum. Bunun için şöyle bir adaptör buldum iş görür mü sizce? https://app.hb.biz/Xbho1BHqFnJ6 bütçem 400 Tl
Hocam 90 mb doeloand hızım var diğer değerlere çok hakim değilim. Modeme olan uzaklığım 7 metre.internet hızın ne? Modeme ne kadar uzaksın?
Hocam bu attığım ürün wifi sinyal güçlendirici mi yoksa bildiğimiz wifi adaptörü mü? O kısmı tam anlayamadım doğrusu. Wifi sinyal güçlendirici gibi duruyor. Benim kasalı bilgisayarımda adaptör yok çünkü.internet hızın ne? Modeme ne kadar uzaksın?
Bu alıcılar pek efektif değil, çok düşük hızlarda çekiyorlar, mesafe arttıkça iyice kötüleşiyor. Hele bunla oyun falan oynayacağım diyorsan hiç bulaşma. Bunlar daha çok oda içinde modeme yakınken basit internet işlerinde kullanmalık, laptoplar için falan ideal. 7 metre çok yüksek mesafe değil, etnernet alsan on numara verimli kullanırsın, gayet ince ve kaliteli kablolar var internette, düzgün bir kablo yönetimi ile modemden çok güzel ethernet çekebilirsin. Ev kabloları kolay kıvrılabiliyor falan duvarlardan geçirmeye uygun yani, evin ortasında rahatsız edecek kablo olmuyor.Hocam 90 mb doeloand hızım var diğer değerlere çok hakim değilim. Modeme olan uzaklığım 7 metre.
Yok attığın wifi adaptör, sinyal güçlendirici değil.Hocam 90 mb doeloand hızım var diğer değerlere çok hakim değilim. Modeme olan uzaklığım 7 metre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu attığım ürün wifi sinyal güçlendirici mi yoksa bildiğimiz wifi adaptörü mü? O kısmı tam anlayamadım doğrusu. Wifi sinyal güçlendirici gibi duruyor. Benim kasalı bilgisayarımda adaptör yok çünkü.
Hocam hangi ethernet kablosunu önerirsinizBu alıcılar pek efektif değil, çok düşük hızlarda çekiyorlar, mesafe arttıkça iyice kötüleşiyor. Hele bunla oyun falan oynayacağım diyorsan hiç bulaşma. Bunlar daha çok oda içinde modeme yakınken basit internet işlerinde kullanmalık, laptoplar için falan ideal. 7 metre çok yüksek mesafe değil, etnernet alsan on numara verimli kullanırsın, gayet ince ve kaliteli kablolar var internette, düzgün bir kablo yönetimi ile modemden çok güzel ethernet çekebilirsin. Ev kabloları kolay kıvrılabiliyor falan duvarlardan geçirmeye uygun yani, evin ortasında rahatsız edecek kablo olmuyor.
Güzelmiş hocam teşekkür ederim.Wifi adaptör için bütçenizi yükseltin. ₺1000 altına satılan çoğu ürün aşırı dandik. Üzerlerinde de Wifi-5 veya Wifi-6 yazıyor çoğu yalan bu arada, en fazla Wifi-4 destekleyen ve çekim gücü iyi olmayan, azıcık ısınınca saçmalayan adaptörlere sahipler.
Bence de kablolu kullanın. Flat kablolar da var.
Alfais 4262 Cat7 Ethernet Rj45 Modem İnternet Kablosu 10 Metre 10Gbps 600Mhz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Alfais 4262 Cat7 Ethernet Rj45 Modem İnternet Kablosu 10 Metre 10Gbps 600Mhz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
arkadaşın attığı alfais iş görür. Ugreen de var.Hocam hangi ethernet kablosunu önerirsiniz
Güzelmiş hocam teşekkür ederim.