Neler Yeni

Wi-Fi Ağıma Bağlanan Yabancı

Critaes

80+ Bronze
Merhaba,
11 dakika önce Wi-Fi ağıma bilinmeyen bir cihaz bağlandı Kaspersky bunu bildirim atınca gördüm ve cihaz şuan çevrimdışı fakat cihazın satıcı kısmı yerinde ilk defa duyduğum bir şirket yazıyordu. Şirketin adı: China Greatwall Computer Shenzhen Co. Ltd. idi çok garip buldum az önce evde misafir vardı acaba onların telefonlarından birisi olabilir mi diyeceğim ama firma ismi çok şüpheli geldi. Bu bir sorun teşkil eder mi acaba?

Gif Man

80+ Gold
Merhaba,
11 dakika önce Wi-Fi ağıma bilinmeyen bir cihaz bağlandı Kaspersky bunu bildirim atınca gördüm ve cihaz şuan çevrimdışı fakat cihazın satıcı kısmı yerinde ilk defa duyduğum bir şirket yazıyordu. Şirketin adı: China Greatwall Computer Shenzhen Co. Ltd. idi çok garip buldum az önce evde misafir vardı acaba onların telefonlarından birisi olabilir mi diyeceğim ama firma ismi çok şüpheli geldi. Bu bir sorun teşkil eder mi acaba?
Kaçak Telefonla Bağlanıldıysa Normaldir :kekw:

Critaes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
tahsin özel
Kaçak telefon kullanan yok ki, işin garibi şuan da bağlı fakat evde kimse yok.
Yan daireye elektrikçi İlyas usta gelmişti,o kaçak kullanıyor..yan daireye gidip konuşun

Gif Man

80+ Gold
Kaçak telefon kullanan yok ki, işin garibi şuan da bağlı fakat evde kimse yok.
Birinden QR ile Almış Olabilir !

Modem Şifresini Hiç Değiştirmediysen Yani Modem İle Gelen Şifre İse Halen Wifi Kırıcı İle Kırmışta Olabilir .

Merhaba,
Evinizde çin menşeili bir alet varsa o bağlanmış olabilir. Diğer forumlardada bundan dolayı olmuş.

Critaes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evinizde çin menşeili bir alet varsa o bağlanmış olabilir. Diğer forumlardada bundan dolayı olmuş.
Huawei, Samsung, Apple, Oppo, cihazları mevcut fakat yeni cihaz bağlandı diyince bir garipsedim. Normalde diğe4 cihazlar Huawei vb. Olarak gözüküyor. Eve yeni giren bu aralar tek cihaz Xbox kolum onun da bununla ilgisi olacagini sanmiyorum.

Aykut D.

80+ Gold
Great wall psu üreticisi degilmi yaw wifi ağında ne iş 😁.

Top Bottom