Furkann_ersin
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
Kendi modemime (tp-link vc220-g3u) göre anlatıyorum. Sizde de benzer ayarlar varsa uygulayabilirsiniz.
Evet.Merhabalar;
Sorunuzu daha net anlayabilmeye istinaden doğrulamak istiyorum: sorunuz "2.4 GHz ve 5 GHz bandını nasıl tek SSID'de birleştiririm?" Doğru mudur?
Caner hocam müşteri temsilcisi bile oldu kolay gelsin hocamMerhabalar;
Sorunuzu daha net anlayabilmeye istinaden doğrulamak istiyorum: sorunuz "2.4 GHz ve 5 GHz bandını nasıl tek SSID'de birleştiririm?" Doğru mudur?
Kendi modemime (tp-link vc220-g3u) göre anlatıyorum. Sizde de benzer ayarlar varsa uygulayabilirsiniz.
Oldu hocam teşekkür ederim. Böle kullanmak mı daha iyi ayrı bant olarak olarak mı?Kendi modemime (tp-link vc220-g3u) göre anlatıyorum. Sizde de benzer ayarlar varsa uygulayabilirsiniz.
192.168.1.1 veya http:/modem.local ile modem arayüzüne giriş yapın.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ortak SSID ve şifre belirleyin ve etkin seçili iken kaydet butonuna basın.
Wi-Fi 10 saniyeliğine devre dışı kalıp tekrardan açılacaktır.
Kendi modem arayüzünüzden ilgili/benzer ayarları kontrol eder misiniz?
Caner hocam şuan kütüphanedeyim ama kütüphanenin interneti sınırlı kişinin erişimi için aktif yani erken gelen kapıyor şuan bağlıyım internete arayüze girmeyi denedim girebildim bu olayı nasıl kaldırırım öğrenci arkadaşlarımızın duasını alıyımMerhabalar;
Tek SSID ayarı var ise ona ayarlamalısınız ama önermem. Otomatik değiştirip duruyor duruma göre. Denemiştim bir kere. 2.4 GHz'ye geçmiş nedense. Arada bir 5 GHz oluyordu sanırsam.Selam arkadaşlar fibere yeni geçtim tek Wi-Fi ağında nasıl 2.4GHz ve 5GHz aynı anda kullanabilirim yani ayrı ayrı bağlanmak istemiyorum ekran görüntüsünde ki gibi istiyorum.
Fark yok. En azından ben bir farkını görmedim. İlgili ayar ilk bağlamada cihazı 2.4 bandına bağlıyor. Cihaz modern ve destekliyorsa otomatik olarak 5 GHz bandına geçiriyor. Bu özellik benim için sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar. Yani yukarıdaki üyenin söylediği gibi otomatik olarak 2.4'e alma gibi bir durum ben yaşamadım en azından.Böle kullanmak mı daha iyi ayrı bant olarak olarak mı?