Neler Yeni

Öneri WI-FI Hızından Şikayetçiyim

Wupard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Kahraman
Selamlar, İyi Akşamlar:

Şu an kullandığım modem yan dairede duruyor ve binadaki diğer komşular da bu internete bağlanıyor. En az 4-5 aile internete bağlı oldğundan çok nadir internet güzel çekiyor onun haricinde her zaman düşük bağlantılar alıyorum.

Uzun lafın kısası: Bu sorunu nasıl çözebilirim? Router gibi bir cihaz kullansam ya da adaptör vb. hız ve bağlantı kalitesini artırabilir miyim? Yeni bir internet sağlayıcısına geçmeyi düşündüm ama 100 Mbps bir bağlantı için her ay ilk 3 ay 300-400 TL sonraki 12 ay 600-700 TL gibi fahiş meblalar vermeye elim gitmiyor doğrusu, tek seferde işimi görecek bir çözüm arıyorum. Böyle bir ürün ya da yöntem var mıdır?

Teşekkürler...

Ekler

• Ekran Görüntüsü - 2025-01-22 22-42-00.png
    Ekran Görüntüsü - 2025-01-22 22-42-00.png
    12.7 KB · Hit: 18

DisastrousTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Nurullah Atlı
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun. İkinci El, Matematik
Instagram
https://www.instagram.com/nurullah_atl
Steam
https://steamcommunity.com/id/disastroustr
Twitter
nurullah6152
Facebook
1000009873
Discord
Psyco6152#8468
hocam en iyisini alsanız dahi bu sıkıntıyı yaşayabilirsiniz wifi üzerinden olan bağlantılarda çok fazla dengesizlik olur tek başınıza wifiye bağlandığınız zaman güzel bir performans almanız doğaldır fakat 1 kişi dahi bağlandığı an sizin bağlanıtınız çok fazla etkileyecektir ben uzuunn bir süre wifi ile kullandım bilgisayarımı kabloya geçtikten sonra anladım ben internet kullanmıyomuşum dedim hep ttneti suçluyordum internet performansı yüzünden ama şuan aşırı memnunum yani wifi ile devam edecekseniz yolunuza herşeyi kitabına uygun da yapsanız sizi memnun etmeyecek şeylerle karşılaşabilirsiniz

Wupard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Kahraman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında kabloyla bağlanmayı ben de isterdim ama günümüzde gerçekten pahalı. Bu yüzden bizi idare edecek başka çözümler arıyordum. Yine de sağolun hocam.

Top Bottom