Aygıt yöneticisindenDenetim masasına gidip aygıt taraması yapar mısın? Wifi kartı kaldırılmış olabilir.
oturumunuz kapatılıyor deyip yeniden başlatılınca düzeldi, ama şimdide bu kapamanın neden olduğu sorusu düştü aklıma.Denetim masasına gidip aygıt taraması yapar mısın? Wifi kartı kaldırılmış olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aygıt yöneticisinden
Sanırım bilen birisi crush dump mı ne o dosyalara bakıp yorum yapabilir ama yanılıyor olabilirim de, hakim olduğum bir konu değil. Eğer tekrarlamazsa takılmana gerek yok, arada böyle ufak hatalar olabilir.oturumunuz kapatılıyor deyip yeniden başlatılınca düzeldi, ama şimdide bu kapamanın neden olduğu sorusu düştü aklıma.
bu aralar çok tekrarlanıyor bu hata, pcyi açtığımda 6-7dk buna gidiyor.Sanırım bilen birisi crush dump mı ne o dosyalara bakıp yorum yapabilir ama yanılıyor olabilirim de, hakim olduğum bir konu değil. Eğer tekrarlamazsa takılmana gerek yok, arada böyle ufak hatalar olabilir.
Donanımlar > pc teknik sorun, kısmında kapanmaya dair detaylarla sorunu paylaşırsan umuyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkacaktır.bu aralar çok tekrarlanıyor bu hata, pcyi açtığımda 6-7dk buna gidiyor.
bulamadım valla o kısmıDonanımlar > pc teknik sorun, kısmında kapanmaya dair detaylarla sorunu paylaşırsan umuyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkacaktır.
bulamadım valla o kısmı
kapanma olayı sürekli yaşanıyor anladın sanırım, bu ağ bağlantısı kesilme olayı sürekli yaşanıyor.Alıntıyı görüntüleMobildeyim kanka bu kadar oldurabildim umarım yardımcı olur.
Anlamamıştım hocam şimdi anladım. Wifi bağdaştırıcısının sürücüsünü indirin, eski sürücüyü kaldırıp yenisini kurun. Sorun devam ederse dediğim gibi ekstra konu açman gerekecek sanırım. Sorun bilgisayar tarafında da olabilir modem tarafında da.kapanma olayı sürekli yaşanıyor anladın sanırım, bu ağ bağlantısı kesilme olayı sürekli yaşanıyor.