Y Yasinx 80+ Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 187 Dahası Reaksiyon skoru 39 İsim yasin 15 Haziran 2022 #1 merhaba win10 performance edition'da güncellenmeler yüklenmiyor diye biliyorum performance edition'a geçsem driveleri nasıl indirebilirim
merhaba win10 performance edition'da güncellenmeler yüklenmiyor diye biliyorum performance edition'a geçsem driveleri nasıl indirebilirim
Kızagan 80+ Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 378 Dahası Reaksiyon skoru 139 15 Haziran 2022 #2 Zaten windowsun her şeyini kaldırdıkları için, olabildiğince saf bir windows ortaya çıkardıları için performance edition deniyor. Sen nasıl sürücü yükleyeceğim diyorsun Geçmeni tavsiye etmem bu arada
Zaten windowsun her şeyini kaldırdıkları için, olabildiğince saf bir windows ortaya çıkardıları için performance edition deniyor. Sen nasıl sürücü yükleyeceğim diyorsun Geçmeni tavsiye etmem bu arada
Emre Zengin Moderatör Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 20,678 En İyi Cevap 20 Dahası Reaksiyon skoru 8,031 Konum Çorlu/Tekirdağ İsim Emre Zengin 16 Haziran 2022 #3 Yasinx yazmış: merhaba win10 performance edition'da güncellenmeler yüklenmiyor diye biliyorum performance edition'a geçsem driveleri nasıl indirebilirim Devamı için tıklayın... Sistemin nedir? Kendin NTLite ile Windows 10'u düzenleyip geçebilirsin.
Yasinx yazmış: merhaba win10 performance edition'da güncellenmeler yüklenmiyor diye biliyorum performance edition'a geçsem driveleri nasıl indirebilirim Devamı için tıklayın... Sistemin nedir? Kendin NTLite ile Windows 10'u düzenleyip geçebilirsin.