Neler Yeni

Wi̇ndows 11 Yüklerken Bi̇lgi̇sayar Sürekli̇ Kendi̇ni̇ Resetli̇yor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuzhan
Bilgisayarı yeni aldım her şeyini kendi elimle montajladım. Hazir win11 flashımla win11 yüklemeye çalışıyorum ama tam biterken bilgisayar kendini yeniden başlatıyor

Ekler

• IMG-20220916-WA0017.jpeg
    IMG-20220916-WA0017.jpeg
    936.9 KB · Hit: 15

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Orkun
Bilgisayarı yeni aldım her şeyini kendi elimle montajladım. Hazir win11 flashımla win11 yüklemeye çalışıyorum ama tam biterken bilgisayar kendini yeniden başlatıyor
Hocam kurulumun en sonunda yeniden başlarken BIOS a girip Boot sürücüsünü değiştirin hangi diske kurulum yapıyorsanız onu seçin.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Orkun

TahinPekmez

80+ Silver
Flaşı çıkar o esnada

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Orkun
Flaşı çıkar o esnada
Flaşı çıkarmadan devam etmek daha doğru olur, Windows kurulduktan sonra ilk kurulum aşamalarında flaş dan dosya çekiyor olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Söylemeyi unuttum yeniden Windows u kurmana gerek yok. Kurulum ekranı geldiğinde kurulumdan çık reset atarken BIOS a gir hallet.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Flaşı çıkar o esnada
denedim beni direkt biosa attı ve biosta takılı kaldı

Flaşı çıkarmadan devam etmek daha doğru olur, Windows kurulduktan sonra ilk kurulum aşamalarında flaş dan dosya çekiyor olabilir.

Söylemeyi unuttum yeniden Windows u kurmana gerek yok. Kurulum ekranı geldiğinde kurulumdan çık reset atarken BIOS a gir hallet.
dediğine benzer bireyler yaptım oldu teşekkürler

Son düzenleme:
Top Bottom