wifi 4 destekleyen modeme wifi 6 bilgisayar ile bağlanma

Ameyus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
962
modemim wifi 4 destekliyor (bilgisayarda ayarlandan baktım) benim bilgisayarım wifi 6 destekliyor ben bu bilgisayarla o modeme bağlanırsam kopma yaşanır mı?

wifi 4 performansı neyse onu alırsınız hocam

wifi 4 performansı neyse onu alırsınız hocam
benim hp omen laptop var wifi 6 kullanıyor ve internetim çok kopuyor. Bir de hp 15 bs107nt model bir laptop'um var o da wifi 5 kullanıyor ve onda kopma yaşanmıyor sence sebebi ne olabilir?

benim hp omen laptop var wifi 6 kullanıyor ve internetim çok kopuyor. Bir de hp 15 bs107nt model bir laptop'um var o da wifi 5 kullanıyor ve onda kopma yaşanmıyor sence sebebi ne olabilir?
Modeminizin routerı yetersiz kaldığından olabilir. Wi-Fi 6 ya da Wi-Fi 6E destekleyen bir router almanızı öneririm. Kaç MBPS internet kullanıyorsunuz peki?

Modeminizin routerı yetersiz kaldığından olabilir. Wi-Fi 6 ya da Wi-Fi 6E destekleyen bir router almanızı öneririm. Kaç MBPS internet kullanıyorsunuz peki?
16 mbps indirme 1 mbps yükleme önceden böyle bir hata yoktu 3 ay önce başladı hala çözemedim yapmadığım şey kalmadı win 11 yaptım bios güncelledim internet kablolarını kontrol ettim hala çözüm yok :'(

16 mbps indirme 1 mbps yükleme önceden böyle bir hata yoktu 3 ay önce başladı hala çözemedim yapmadığım şey kalmadı win 11 yaptım bios güncelledim internet kablolarını kontrol ettim hala çözüm yok :'(
modeminiz nedir? eski bi modemse ondanda oalbilir firmware güncellemesi de yapabilirsinz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,991
Üyeler
173,914
Son üye
kolwerin
Geri