Neler Yeni

Öneri Wifi 5 ve bluetooth 5.2 ve üzerini destekleyen kablosuz adaptöre ihtiyacım var

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Bütçe
500
Ne yaptıysam da ikisini bir arada bulamadım. Bu gidişle sadece Bluetooth 5.4 alacağım gibi duruyor; ancak o da tanınmış bir marka değil.

Bu ürünü almak için ekledim, almışken en güncelini alayım diye. Ancak alacağım kablosuz kulaklık Bluetooth 5.2 destekliyor. Daha düşük bir sürümle (5.3 ya da 5.2) ucuza kaçsam mı diye de düşünüyorum.

Elimdeki Wi-Fi adaptörü sadece 2.4 GHz desteklediği için, en azından bir 5 GHz destekleyen, ikisi bir arada bir dongle arayıp duruyorum; ancak bulduklarım Bluetooth 5.0'dan ötesini desteklemiyor.

Marka hakkındaki fikirleriniz nedir? Varsa ikisi bir arada önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Muhammet Kürkçü
Ne yaptıysam da ikisini bir arada bulamadım. Bu gidişle sadece Bluetooth 5.4 alacağım gibi duruyor; ancak o da tanınmış bir marka değil.

Bu ürünü almak için ekledim, almışken en güncelini alayım diye. Ancak alacağım kablosuz kulaklık Bluetooth 5.2 destekliyor. Daha düşük bir sürümle (5.3 ya da 5.2) ucuza kaçsam mı diye de düşünüyorum.

Elimdeki Wi-Fi adaptörü sadece 2.4 GHz desteklediği için, en azından bir 5 GHz destekleyen, ikisi bir arada bir dongle arayıp duruyorum; ancak bulduklarım Bluetooth 5.0'dan ötesini desteklemiyor.

Marka hakkındaki fikirleriniz nedir? Varsa ikisi bir arada önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.
Hocam Bluetooth 5.4 den 5 e kadar ahım şahım bir fark yok ama wifi5 ile wifi4 arasında dağlar var. Bence wifi 5 destekleyen ve Bluetooth 5.0 olan bir şey alın geçin hayatınızda çok bir şey değişmez Bluetooth sürümü ile

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Bluetooth 5.4 den 5 e kadar ahım şahım bir fark yok ama wifi5 ile wifi4 arasında dağlar var. Bence wifi 5 destekleyen ve Bluetooth 5.0 olan bir şey alın geçin hayatınızda çok bir şey değişmez Bluetooth sürümü ile
alacağım kulaklık 5.2 desteklediği için en azından 5.2 almak istiyorum

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Muhammet Kürkçü
Eğer iyi bir şey istiyorsanız bütçenizi biraz yükseltmeniz lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

alacağım kulaklık 5.2 desteklediği için en azından 5.2 almak istiyorum
500tl ile ikisi zor be hocam.

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Eğer iyi bir şey istiyorsanız bütçenizi biraz yükseltmeniz lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

500tl ile ikisi zor be hocam.
örneklere açığım tek tek o fiyata 2 ürün alabilirim gibi geldi ama ikisi bir arada biraz yükseliyor genede var
ama işte 5.2 istiyorum en az bulamadım onuda kendim

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Muhammet Kürkçü

Muhammet Öztürk

80+ Bronze

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Hocam ben ikisinide ayrı ayrı alın diye atmıştım. Attığım wifi adaptöründeki Bluetooth kullanışlı değil.
zaten 35 mbs internet kullanıyorum wifi adaptörünü güncellesemde pek faydası olmaz şuan sadece bluetooth için olanı alıcam marka hakkında ne düşünüyorsunuz pek kaynak bulamadım ancak hepsiburadadan alıcam ve satıcı 2 sene garantiden falan bahsediyor yorumlarda (başka bir ürünün yorumuymuş ama farketmez gibi)sıkıntı çıkarsa iade ederim kafasındayım

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Muhammet Kürkçü
zaten 35 mbs internet kullanıyorum wifi adaptörünü güncellesemde pek faydası olmaz şuan sadece bluetooth için olanı alıcam marka hakkında ne düşünüyorsunuz pek kaynak bulamadım ancak hepsiburadadan alıcam ve satıcı 2 sene garantiden falan bahsediyor yorumlarda sıkıntı çıkarsa iade ederim kafasındayım
Hocam wifi hızın muhtemelen artmaz ama wifi stabiliteniz bayağı bir artar enazından arada ping girmez. Sizin attığınız üründen bahsediyorsunuz değilmiydi?

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Hocam wifi hızın muhtemelen artmaz ama wifi stabiliteniz bayağı bir artar enazından arada ping girmez. Sizin attığınız üründen bahsediyorsunuz değilmiydi?
evet almayı düşündüğüm ürün o ve evet internette ping sorunu da var gibi sanırım ikisini de alıcam umarım dediğiniz gibi fark yaratır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,937
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom