Wifi çekmediği için modem arıyorum

erencavdarr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
716
Evet arkadaşlar Türk Telekom modemi kullanıyoruz. Modemi 4-5 yıl önce bağlattık ilk taşındığımızda ve o zamandan beri zaman zaman wifi çekimi zaten kötü.

Modem benim odamda ben pcden kabloyla bağlanıyorum ve ping vs. çok nadir sorun yaşadım kablolu da sıkıntı yok ama şu son zamanlarda wifi dibinden bile yavaş, bir ötesindeki odalarda mobil veriyi açtıracak şekilde kötü çekiyor.

Türk Telekom'a bu sorundan bahsetsem çözüm olarak yeni bir modemi parasıyla kitlemek olur diye tahmin ettiğim için kendim alayım dedim modemi.

Aile evi için alıyorum ben üniye gidersem zaten ben çok kullanmıcam wifi çekim gücü düzgün olan 50mbps-32mbps için kullanılacak modem önerisi arıyorum. Şimdiden teşekkürler

Modem eski ise adaptörde sorun olabilir. Muadil bir adaptörle deneme imkanınız varsa deneyin, sorun çözülürse boşuna masraf yapmayın.

Modem eski ise adaptörde sorun olabilir. Muadil bir adaptörle deneme imkanınız varsa deneyin, sorun çözülürse boşuna masraf yapmayın.
Modem uzun zaman öncede böyleydi. Yani genel olarak wifi çekim uzaklığı yetersiz modem evin merkezinde olmasına rağmen. Bu sorunu yeni modem çözer anca diye düşündüm

Modem değişiminin faydası olur. Bütçeye uygun doğru modemi bulmak mesele.

Modem değişiminin faydası olur. Bütçeye uygun doğru modemi bulmak mesele.
O yüzden açtım konuyu zaten hocam 😄
Dediğim gibi ev içi wifi çeksin, türk telekom modeminden daha iyi f/p modem ne kadarsa o kadar bütçe ayırırım işte

O kadar olur kusura bakmayın.🤭
İlerde fibere geçme gibi bir durum varsa; wifi6 cihazlara bakın.
Bence siz modelleri yazın, kullanan arkadaşlar varsa, deneyime göre tercih edersiniz.

O kadar olur kusura bakmayın.🤭
İlerde fibere geçme gibi bir durum varsa; wifi6 cihazlara bakın.
Bence siz modelleri yazın, kullanan arkadaşlar varsa, deneyime göre tercih edersiniz.
Açıkçası o kadar da anlamam, bendeki de tp link şimdi başka bir uygun fiyatlı tp link alsam fark olmayacak gibi geliyo nedense. Wifi çekim açısından memnun eden f/p çokta pahalı olmayan modem tercih edicem. Yani para veripte modem aldığıma değsin farkı göreyim. Şu an arada tek bir duvar ile çaprazımdaki odaya giden internet kullanılamayacak seviyelere düşüyo bazen.
Eski evdeyken ping problemim varken Keneetic modemine özenirdim pahalı gelirdi hala daha pahalı geliyor :D

Şunlardan galiba; onlar vasat. Operatörlerin verdikleri zayıf oluyor.
1748020682553.webp

Tp-link Vr400 (v3), Keenetic Extra Dsl-2112, Hooper Dsl.

Açıkçası o kadar da anlamam, bendeki de tp link şimdi başka bir uygun fiyatlı tp link alsam fark olmayacak gibi geliyo nedense. Wifi çekim açısından memnun eden f/p çokta pahalı olmayan modem tercih edicem. Yani para veripte modem aldığıma değsin farkı göreyim. Şu an arada tek bir duvar ile çaprazımdaki odaya giden internet kullanılamayacak seviyelere düşüyo bazen.
Eski evdeyken ping problemim varken Keneetic modemine özenirdim pahalı gelirdi hala daha pahalı geliyor :D

en f/p ürünlerden biri bu mudur hocam? bu fiyatın üstüne çok çıkmasın mümkünse

Şunlardan galiba; onlar vasat. Operatörlerin verdikleri zayıf oluyor.
Alıntıyı görüntüle

Tp-link Vr400 (v3), Keenetic Extra Dsl-2112, Hooper Dsl.
hipernet yazıyor üstünde ama zaten her zaman ateş gibi yanıyor 😄 teşekkür ederim öneriniz için, arkadaşın attığı daha uygun ahım şahım fark yoksa onu tercih etsem daha ekonomik olur zaten şu an mevcutta 32mbps internet .d
Evet hocam kendimde bizzat kulandım zamanında
teşekkür ederim öneri için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,495
Üyeler
183,845
Son üye
nemesis060
Geri