Neler Yeni

Yardım Wifi güçlendirici almayı mıyım?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Hocam oyun oynuyorsanız ve sorunu ucuz olarak çözmek istiyorsanız en iyi seçenek herzaman kablolu bağlantıdır hocam. 5ghz kaliteli bir şey almadığınız sürece 2.4ghz kanser eder sizi söyleyeyim ben.

Aykut D.

80+ Gold
Arkadaşlar iyi forumlar. Dublex evde oturuyorum modem alt katta. Üst kattan internet çekiyor ama çok az çekiyor ve bilgisayarda etkili kullanamıyorum. Üst katta da interneti hızlı ve etkili kullanmak için wifi güçlendirici veya sinyal güçlendirici mi almayı mıyım? Daha önce hiç kullanmadım hiç bilgim yok. Alırsam ne kadar etkisi olur, nasıl kurulur/kullanılır? Veya ne önerirsiniz nasıl bir şey almalıyım?
2. modem alıp kablo ile yukarıda accespoint olarak kullanmak en mantıklısı köy evimizde öyle yapıyorduk .

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Hocam oyun oynuyorsanız ve sorunu ucuz olarak çözmek istiyorsanız en iyi seçenek herzaman kablolu bağlantıdır hocam. 5ghz kaliteli bir şey almadığınız sürece 2.4ghz kanser eder sizi söyleyeyim ben.
Kablolu almam da imkansiz gibi birsey hocam alt kattan ust kata gizli kablo çekemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

300 mb/s bile fazla benim modem 100 destekliyor max

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Oğuzhan
Wifi güçlendiricilerde hızda kayıp oluyor. Modem 70 veriyorsa güçlendirici 40-50 arası verir. En azından benim evimde böyle.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Kablolu almam da imkansiz gibi birsey hocam alt kattan ust kata gizli kablo çekemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

300 mb/s bile fazla benim modem 100 destekliyor max
O iş öyle olmuyor maalesef hocam benim xiaomi Router da max 300 mbps veriyor teorik olarak ama kullanıma gelince 40-50 mbps yi geçemiyor maalesef. Sorunuz bir deneyim istiyorsanız kaliteli bir 5ghz güçlendirici yada iyi bir mesh sistemi almalısınız. Tabi bu durumda önemli olan bütçeniz.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
O iş öyle olmuyor maalesef hocam benim xiaomi Router da max 300 mbps veriyor teorik olarak ama kullanıma gelince 40-50 mbps yi geçemiyor maalesef. Sorunuz bir deneyim istiyorsanız kaliteli bir 5ghz güçlendirici yada iyi bir mesh sistemi almalısınız. Tabi bu durumda önemli olan bütçeniz.
Mesh sistemi ne oluyor hocam

Top Bottom