Neler Yeni

Öneri Wifi menzil güçlendirici kullanan var mı

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam menzil genişletici ile sinyal güçlendirici aynı mı? Xiaomi olanı gördüm de sanal ağ yapıp 5 diş çekiyor gibi gösteriyor ki hızı da iyiydi. Size soruyorum çünkü lazım olursa farklı şekilde bakarım veya Xiaomi alıp geçerim.
Bilmiyorum ki bana gereken sinyal güçlendirici çekmiyor wifi diğer odalardan yanlış mı bakmışım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/tp-link...alisir-wi-fi-5-menzil-genisletici-pm-bd802265 bunu oneririm bende kullanıyorum başarılı galiba amozonda daha ucuzdu
Bütçe olarak aşıyor buda idare eder mi sadece telefon ile bağlanmak için lazım

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Eymenarthur
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
KOHEN
Teşekkürler 150mbs neti wifi ile telefona kaç hız gönderir?Çok kopma oluyor şu an wifi sinyali
modem ile odam arasında 30 metreye yakın mesafe var. Bu cihaz yokken wifi görünmüyor bile. Bu cihazla 2-3 diş wifi çekimi var. İnterneti yaydığı, sinyali güçlendirdiği kesin. Marka da bu işin en bilindik markası. Alabileceğin en ucuz, en fp wifi repeater bu.

Paran varsa git daha iyisini al, daha sağlam bir repeaterın olsun. Ama bu da işini görür, üzmez.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
modem ile odam arasında 30 metreye yakın mesafe var. Bu cihaz yokken wifi görünmüyor bile. Bu cihazla 2-3 diş wifi çekimi var. İnterneti yaydığı, sinyali güçlendirdiği kesin. Marka da bu işin en bilindik markası. Alabileceğin en ucuz, en fp wifi repeater bu.

Paran varsa git daha iyisini al, daha sağlam bir repeaterın olsun. Ama bu da işini görür, üzmez.
Benim için telefonun wifi kopmasın yeterli. Sadece telefon için lazım sürekli kopuyor. Alayım o halde bunu teşekkürler. Benimde 15 metre modem oda arası
Mesaj otomatik birleştirildi:

eder sadece telefon baglancaksa sorun yok
Sadece telefon pc zaten kablo ile bağlı

Top Bottom