oguzkaan78
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Oğuz Kaan Üremiş
Aylardir canima tak etti. Odamda yattığım yerden internete giremiyorum. Wifi kanal değiştirme vs yaptım hiçbiri çözüm olmadı. Son çare olarak interneti yavaşlatsa bile hiç çekmemesinden iyidir diyerek wifi genişletici almaya karar verdim fakat bütçem çok kısıtlı olduğundan sadece bunlardan birini alabilirim. Özellikle tp link in yorumlari çok iyi duruyor. Modemle aramda yaklasik 6 metre uzaklik var ve modem benden 1.40 metre yüksekte yani cok uzak değil ama hiç çekmiyor direk yokmuş gibi davraniyor ayaga kalkinca geliyor eski modemimde full cekiyordu bu noktadan
her neyse işte bulduğum ürünler
Mercusys 300mbps MW300RE
Tenda A9 300mbps
TP-LİNK TL-WA854RE 300 mbps
Xiaomi Mi Wifi Pro
İclerinden en popüleri xiaomi olsa da tp linkin yorumlari çok daha iyi ama ben yine de bu işi bilenlere sormak istedim. Lütfen daha pahalısini onermeyiniz butcem daha fazla cikmaz.
her neyse işte bulduğum ürünler
Mercusys 300mbps MW300RE
Mercusys Mercusys Wifi Pro Sinyal Güçlendirici 300 Mbps -Sinyal YakınlaÅtırıcı-Wifi 3 Antenli MW300RE Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mercusys Mercusys Wifi Pro Sinyal Güçlendirici 300 Mbps -Sinyal YakınlaÅtırıcı-Wifi 3 Antenli MW300RE yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Tenda A9 300mbps
Tenda A9 300 Mbps Wi-Fi Güçlendirici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tenda A9 Genişletici / Kablosuz N300 Alan Genişletici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
TP-LİNK TL-WA854RE 300 mbps
Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
Xiaomi Mi Wifi Pro
İclerinden en popüleri xiaomi olsa da tp linkin yorumlari çok daha iyi ama ben yine de bu işi bilenlere sormak istedim. Lütfen daha pahalısini onermeyiniz butcem daha fazla cikmaz.