Yardım Wifi Sürücüsünü Nasıl Güncellerim?

Mert_007

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,651
Laptopta bu sürücü güncellenebiliyor mu anakartla mı ilgili vs. bir bilgim yok. Belki güncellersem sürücüsünü biraz olsun düzelir. Ets2 bende sürekli çöküyordu. Ekran kartı sürücüsünü güncelleyince düzeldi. Belki buda interneti düzeltir biraz pingim azalır.

1752222619760.webp

Ekran kartı sürücüsü dışında bir şeyi güncellemek bir işe yaramıyor genelde.

Markanın kendi uygulamasını indir ayrıca işlemci intel ise intel driver support da indir.

Ekran kartı sürücüsü dışında bir şeyi güncellemek bir işe yaramıyor genelde.

Markanın kendi uygulamasını indir ayrıca işlemci intel ise intel driver support da indir.
Markanın kendi uygulaması derken laptop asus onunkini mi? yoksa şu Qualcomm dediği mi? İntele bir bakiyim hocam.

1752225094005.webp

1752225106042.webp

Böyle bir yer açıldı hocam ama hiçbir şeye basamıyorum.

Laptopta bu sürücü güncellenebiliyor mu anakartla mı ilgili vs. bir bilgim yok. Belki güncellersem sürücüsünü biraz olsun düzelir. Ets2 bende sürekli çöküyordu. Ekran kartı sürücüsünü güncelleyince düzeldi. Belki buda interneti düzeltir biraz pingim azalır.

Alıntıyı görüntüle
Wifi sürücüleri otomatik olarak güncelleniyo diye biliyorum pingin sürücülerle alakalı olmayabilir

Wifi sürücüleri otomatik olarak güncelleniyo diye biliyorum pingin sürücülerle alakalı olmayabilir
Bi şansımı deneyim dedim hocam. Çünkü çok kafasına göre çıkıyor pingim. Bir bakıyorum 30larda bir bakıyorum 5000 lere çıkmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu nasıl bulcam hocam ben ne olarak aratıcağımı anlamadım. :/

Geri