Öneri WiFi ya nasıl bağlanabilirim

klos

80+
Reaksiyon skoru
5
öncelikle merhaba arkadaşlar benim eski model kasa bilgisayarım var doğal olarak wifiya bağlanamıyorum komşudan bağlanıyorum ve kablo çekme şansım yok telefondan wifiya bağlanarak bilgisayarıma kabloyla paylaşıyorum beni nasıl bir parça kurtarabilir
1589667573203.webp
bu şekilde kartlar var ama benim için fiyatları çok yüksek usbler sizce yeterli olur mu

öncelikle merhaba arkadaşlar benim eski model kasa bilgisayarım var doğal olarak wifiya bağlanamıyorum komşudan bağlanıyorum ve kablo çekme şansım yok telefondan wifiya bağlanarak bilgisayarıma kabloyla paylaşıyorum beni nasıl bir parça kurtarabilir
Alıntıyı görüntülebu şekilde kartlar var ama benim için fiyatları çok yüksek usbler sizce yeterli olur mu
USB olanlar çok iyi bir çekim gücüne sahip değil. Komşunuz ile bilgisayarın uzaklığı çok değilse alabilirsiniz. Ve de anten şeklinde USB'lerden alın. Çünkü diğerleri ısındıkları zaman bir anda kapanmakta veya hızı düşürmekte.

Kesinti sorunu yaşamamak için 90 TL civarındaki ürünleri almakta fayda var.

kesinti sorunu çok önemli değil ve hız da çok önemli değil 1 MBPS bile yeter zaten pcyi oyun oynamak için çok kullanmıyorum 90 tl fiyat benim için çok fazla önerilerinizi alabilir miyim

Geri