Neler Yeni

Wifi ye bağlananların internet hızlarını sınırlandırma ?

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
errewrwer.PNG
modemim tp link arayüzden wifiyi kapatıp açmayı biliyorum fakat görselde de olduğu gibi gönderilen paketi nasıl sınırlayacağımı bilmiyorum. internet hızım 13 download 0.6 upload :( bu internetle oyunlarda ping

olmaması mümkün değil. wifi ye bağlananların internet kullanım hızını nasıl sınırlanıdırabilirim ?

wqewqewqe.PNG

Atyxah

80+ Silver
Bende merak ettim şimdi takipteyim

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
weqewqe.PNGwqewqewq.PNG
deli olucam 2 yıldır kullanıyoruz 2 upload almamız gerekirken 2 yıldır max 0.6 alıyoruz ama 6 gün sonra bitiyor bu çile 💁‍♂️

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hız sınırnı koymak istediğin cihazın IP adresini öğrenmelisin. Modem arayüzenden, modeme bağlı cihazlardan bulabilirsin.
Modem arayüzünden bulamazsan. Cihaz ne ise ona göre arat. Örnek: YouTube "Telefonun IP adresini öğrenme." diye arat.

Ben böyle dolduruyorum ve çalışıyor. Bu benim modemim.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hız sınırnı koymak istediğin cihazın IP adresini öğrenmelisin. Modem arayüzenden, modeme bağlı cihazlardan bulabilirsin.
Modem arayüzünden bulamazsan. Cihaz ne ise ona göre arat. Örnek: YouTube "Telefonun IP adresini öğrenme." diye arat.

Ben böyle dolduruyorum ve çalışıyor. Bu benim modemim.
ip adresini bulurum biliyorum da QoS yok benim arayüzde, görselde de olduğu gibi bant genişliği kontrolünden yapmaya çalıştığımda bi değer giremiyorum

wqewqewqe.PNG

Top Bottom