Neler Yeni

wifi'ı ethernet'e çevirme

konturmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk Öztürk
tv + kutusuna internet bağlamak istiyorum ve yalnızca ethernet kablosuyla bağlanılıyormuş yakında ethernet çıkışı yok wifi'ı ethernet'e çeviren bir cihaz var mı? Sanırım wifi güçlendiricilerin bazılarında ethernet çıkışı oluyormuş ama fiyatları çok geldi onun yerine sadece ethernete çevirse yeter böyle bir cihaz varmı yoksa wifi güçlendirici mi kullanayım?

KaraSex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
kara sex
access point (kablosuz alan genişleticisi) satın alabilirsin. piyasada güzel access point pek yok ama işini görür diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

kırmızışarapp

80+ Silver
tv + kutusuna internet bağlamak istiyorum ve yalnızca ethernet kablosuyla bağlanılıyormuş yakında ethernet çıkışı yok wifi'ı ethernet'e çeviren bir cihaz var mı? Sanırım wifi güçlendiricilerin bazılarında ethernet çıkışı oluyormuş ama fiyatları çok geldi onun yerine sadece ethernete çevirse yeter böyle bir cihaz varmı yoksa wifi güçlendirici mi kullanayım?
Router alabilirsin.

konturmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
access point (kablosuz alan genişleticisi) satın alabilirsin. piyasada güzel access point pek yok ama işini görür diye düşünüyorum.
önerdiğin bi access point var mı 300 tl altı

konturmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

konturmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk Öztürk
benim attığım linklere niye tıklanmıyor yav

konturmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk Öztürk
Neden 30 TL fazla verip Kneetic lite almıyorsun yukarıda arkadaşın attığı ? O çok daha iyi.
masanın üstünde durmasındansa prizde takılı durması daha kullanışlı geldi diye dedim arada fark varsa Kneetic lite alırım

Top Bottom