Yardım Wild Rift Ping Sorunu

Toukhan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,472
Deli dehşet pingim var wild riftte modeme de yakınım 35mbps-6mbps de internetim var ping değerlerim düşük sadece lolün mobil serverlarında oluyor bu tft dede aynısı oluyordu pubg de veya başka oyunda bir sorun yok.

Dostum oyunlar yeni çıkınca çok hatalartı olur o hatayı düzeltirler merak etme cyberpunkda öle mesela
Pingden bahsediyorum bug değil neyden bahsettiğimi anlıyorsun değil mi?

Yav adamların demekki serveri uzak yada sıkıntı var yada internetin kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum oyunlar yeni çıkınca çok hatalartı olur o hatayı düzeltirler merak etme cyberpunkda öle mesela
Cyberpunk un internet ile şuan alakası yok cyberpunk un bugları ile wikd riftin ping sorununun ne alakası var

İnternetimin kötü olduğunu zannetmiyorum pcde 17ms çekiyordum tft de ama mobilde 120-130ms aynı server istanbul serveri niye uzak olsun?

Cyberpunk un internet ile şuan alakası yok cyberpunk un bugları ile wikd riftin ping sorununun ne alakası var
hyr int alakası demedim benzettim hataları olur diye

Bug lu bir server dır hatalar illa olacaktır peki telefonunun wifi şeyi iyi mi?
Redmi Note 8

Aynı telefon arkadaşımdada var onda böyle bir sorun yok telefondan olduğunuda zannetmiyorum.

Kardeşim anlatamıyorum galiba bu olay taa 3-4 ay önce tft serverlarındada oluyordu zamanla düzelir diye bi saçmalık olur mu? Çözemeyecekseniz gelmeyin konuya. Wild riftin serverlarıda istanbulda istanbulda olan serverdan neden 120-130ms alıyorum ben?

Mobil veri interneti ile denedin mi? Genelde wifi yi birden çok kişi kullandığı zaman telefon gibi cihazlarda pinge neden olabiliyor.
Ayrıca örneğini verdiğin pubg ile apayrı bir şey bu. Pubg wild rift tarzı oyunlarda ki gibi internet hızında çok hassas değildir.

Mobil veri interneti ile denedin mi? Genelde wifi yi birden çok kişi kullandığı zaman telefon gibi cihazlarda pinge neden olabiliyor.
Ayrıca örneğini verdiğin PUBG ile apayrı bir şey bu. PUBG wild rift tarzı oyunlarda ki gibi internet hızında çok hassas değildir.
Mobil verim yok maalesef olsa denerdim. Pubg serverlarında avrupa serveri olduğu halde ms im 70-80 civarındaydı ama wild riftte çok ve anlık çıkıyor. Ev boş olsa bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,075
Üyeler
188,031
Son üye
dexys
Geri