Cyberpunk un internet ile şuan alakası yok cyberpunk un bugları ile wikd riftin ping sorununun ne alakası varDostum oyunlar yeni çıkınca çok hatalartı olur o hatayı düzeltirler merak etme cyberpunkda öle mesela
İnternetimin kötü olduğunu zannetmiyorum pcde 17ms çekiyordum tft de ama mobilde 120-130ms aynı server istanbul serveri niye uzak olsun?Yav adamların demekki serveri uzak yada sıkıntı var yada internetin kötü
hyr int alakası demedim benzettim hataları olur diyeYav adamların demekki serveri uzak yada sıkıntı var yada internetin kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cyberpunk un internet ile şuan alakası yok cyberpunk un bugları ile wikd riftin ping sorununun ne alakası var
Bug lu bir server dır hatalar illa olacaktırİnternetimin kötü olduğunu zannetmiyorum pcde 17ms çekiyordum tft de ama mobilde 120-130ms aynı server istanbul serveri niye uzak olsun?
Redmi Note 8Bug lu bir server dır hatalar illa olacaktır peki telefonunun wifi şeyi iyi mi?
Tamam reis zamanla düzelirRedmi Note 8
Mobil verim yok maalesef olsa denerdim. Pubg serverlarında avrupa serveri olduğu halde ms im 70-80 civarındaydı ama wild riftte çok ve anlık çıkıyor. Ev boş olsa bile.Mobil veri interneti ile denedin mi? Genelde wifi yi birden çok kişi kullandığı zaman telefon gibi cihazlarda pinge neden olabiliyor.
Ayrıca örneğini verdiğin PUBG ile apayrı bir şey bu. PUBG wild rift tarzı oyunlarda ki gibi internet hızında çok hassas değildir.