Neler Yeni

Yardım Wild Rift Ping Sorunu

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Deli dehşet pingim var wild riftte modeme de yakınım 35mbps-6mbps de internetim var ping değerlerim düşük sadece lolün mobil serverlarında oluyor bu tft dede aynısı oluyordu pubg de veya başka oyunda bir sorun yok.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Mobil verim yok maalesef olsa denerdim. PUBG serverlarında avrupa serveri olduğu halde ms im 70-80 civarındaydı ama wild riftte çok ve anlık çıkıyor. Ev boş olsa bile.
Dediğim gibi pubg ye bakarak yorumlayamazsın. Pubg wild rift gibi pinge çok ihtiyaç duyan, hassas bir oyun değil. Mobil verin olsa idi çok iyi olurdu. Çünkü büyük ihtimal ping olmazdı ozaman. Wifi den olması normal yani.

Random212

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit
Deli dehşet pingim var wild riftte modeme de yakınım 35mbps-6mbps de internetim var ping değerlerim düşük sadece lolün mobil serverlarında oluyor bu tft dede aynısı oluyordu PUBG de veya başka oyunda bir sorun yok.
Oyunun türkiye için özel bir sunucusu yok çoğu kullanıcıda ping problemi var bu yüzden

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Oyunun türkiye için özel bir sunucusu yok çoğu kullanıcıda ping problemi var bu yüzden
Aynı şeyin tft de de olduğunu söyledim farkındaysan tft de türkiye sunucusu var hatta pc ile mobil aynı sunucuya bağlanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,974
Üyeler
168,067
Son üye
Caner7.
Top Bottom