Neler Yeni

WİN 10 DAN WİN 11 E GEÇEMİYORUM

haskeran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kadir
iyi günler arkadaşlar şuanda kullandıgım laptopta win 10 pro kurulu zamanında bana win updata kısma win 11 yükselt seçenegi geldi ama yükseltmedim şimdi yükseltme kararı aldım ama win updata kısmına win 11 e yükselt gelmiyor bende manuel kurulum yapmak istedim kurulum sihirbazını yükledim ama ordada en son aşamada hata veriyor hata kodunu unuttum

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,883
İsim
Mehmet Aslan
iyi günler arkadaşlar şuanda kullandıgım laptopta win 10 pro kurulu zamanında bana win updata kısma win 11 yükselt seçenegi geldi ama yükseltmedim şimdi yükseltme kararı aldım ama win updata kısmına win 11 e yükselt gelmiyor bende manuel kurulum yapmak istedim kurulum sihirbazını yükledim ama ordada en son aşamada hata veriyor hata kodunu unuttum
laptop modeliniz nedir

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,883
İsim
Mehmet Aslan

haskeran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihazda yeni garip. rufus vs programı kullanırkenmi hata alıyorsunuz tam anlamadım.
yok iso şekilde yazıp kurmaya çalışmadım microsoftun sitesinde exe ile win 11 kurmamızı saglıyan uygulama var ordan yaptım olmadı hata verdi.
kısacası şöyle diyim win 11 zamınında win updata kısmına gelmişti şimdi yok onu geri win updata kısmına getirip yükseltme yapmak istiyorum

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
Windows 11 iso dosyasını Rufus ile USB'ye yazıp temiz kurulum deneyin hocam daha sağlıklı olur hem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,040,259
Üyeler
164,986
Son üye
HaydarArmagan