Neler Yeni

Win 10 Format Atamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Can Turhan
Discord
Dvlogsyt#4867
Arkadaşlar yine merhaba.Format atıcam,flashı windows üzerinden hazır ettim.Biosa giriyorum.Şimdi ne yapmam gerek çoğu kişi flashını en 1. Konuma al diyor ama boot menüsünde öyle almalı bir şey yok.Sadece en üstteki şeyler değiştiriliyor.

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 71

Death Mark

80+ Bronze
Arkadaşlar yine merhaba.Format atıcam,flashı windows üzerinden hazır ettim.Biosa giriyorum.Şimdi ne yapmam gerek çoğu kişi flashını en 1. Konuma al diyor ama boot menüsünde öyle almalı bir şey yok.Sadece en üstteki şeyler değiştiriliyor.
Şu rehberdeki adımları kontrol edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Can Turhan
Discord
Dvlogsyt#4867
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunum burada yok ama flash hazır takılı boot ayarından flashı falan herşeyi seçtim ama windows yüklenme kısmı açılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorunum burada yok ama flash hazır takılı boot ayarından flashı falan herşeyi seçtim ama windows yüklenme kısmı açılmıyor

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Bios ile bir işin yok. Eğer biosta 1. sırada Windows Boot Manager olmazsa sistem açılmaz.
Boot menü tuşuyla sürücülerin listelendiği ekrana geçip Flash belleğini seçerek faormatı başlatman gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,721
Üyeler
166,074
Son üye
serser7
Top Bottom