ubeyeyeyeyeyeyeyeye
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 534
- İsim
- Ubeydullah Can
Önceki bölümde duvar kağıdını ücretsiz bir program yardımıyla animasyonlu yapmıştık (1. Bölüme gitmek için buraya tıklayabilirsiniz), ve sıra küçük ama etkili bir kişiselleştirmede.
Bugün yapacağımız şey tam olarak görev çubuğumuzun şu şekilde görünmesini sağlayacak;
Küçük bir dokunuş ama bence çok iyi gösteriyor.
Evet şimdi yapım aşamasına geçelim.
İlk olarak görev çubuğunun üstüne geliyor ve sağ tıklıyoruz, oradan da araç çubukları sekmesini açıp bağlantılar ayarını açıyoruz. Ekteki fotoğraftan daha detaylı görebilirsiniz.
Sonrasında ise tekrar görev çubuğuna sağ tıklayıp oradan görev çubuğunu kilitle ayarını kapatıyoruz.
Sonrası biraz anlatması zor diye videoya aldım buyrun bir sonraki step.
küçükbirkonuiçineditiileuğraştığımvideo
Ve sonrasında yine görev çubuğuna sağ tıklayıp yukarıdan başlığı göster ayarını kapatıyoruz.
Son olarak ise görev çubuğuna sağ tıklayıp görev çubuğunu kilitle ayarını açıyoruz.
İşlemimiz bitti. 5 6 dakikada yazacağımı düşündüğüm bir konu için video editleyeceğimi düşünmemiştim.
Emeğimin küçük bir karşılığı için beğenirseniz sevinirim!
Bugün yapacağımız şey tam olarak görev çubuğumuzun şu şekilde görünmesini sağlayacak;
Küçük bir dokunuş ama bence çok iyi gösteriyor.
Evet şimdi yapım aşamasına geçelim.
İlk olarak görev çubuğunun üstüne geliyor ve sağ tıklıyoruz, oradan da araç çubukları sekmesini açıp bağlantılar ayarını açıyoruz. Ekteki fotoğraftan daha detaylı görebilirsiniz.
Sonrasında ise tekrar görev çubuğuna sağ tıklayıp oradan görev çubuğunu kilitle ayarını kapatıyoruz.
Sonrası biraz anlatması zor diye videoya aldım buyrun bir sonraki step.
küçükbirkonuiçineditiileuğraştığımvideo
Ve sonrasında yine görev çubuğuna sağ tıklayıp yukarıdan başlığı göster ayarını kapatıyoruz.
Son olarak ise görev çubuğuna sağ tıklayıp görev çubuğunu kilitle ayarını açıyoruz.
İşlemimiz bitti. 5 6 dakikada yazacağımı düşündüğüm bir konu için video editleyeceğimi düşünmemiştim.
Emeğimin küçük bir karşılığı için beğenirseniz sevinirim!