Neler Yeni

Modding Win 10 İçin Kişiselleştirme Rehberi [Bölüm 2] Görev Çubuğu Simgelerini Ortalama

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
Önceki bölümde duvar kağıdını ücretsiz bir program yardımıyla animasyonlu yapmıştık (1. Bölüme gitmek için buraya tıklayabilirsiniz), ve sıra küçük ama etkili bir kişiselleştirmede.

Bugün yapacağımız şey tam olarak görev çubuğumuzun şu şekilde görünmesini sağlayacak;

Adsız.png

Küçük bir dokunuş ama bence çok iyi gösteriyor.

Evet şimdi yapım aşamasına geçelim.

İlk olarak görev çubuğunun üstüne geliyor ve sağ tıklıyoruz, oradan da araç çubukları sekmesini açıp bağlantılar ayarını açıyoruz. Ekteki fotoğraftan daha detaylı görebilirsiniz.
Adsız.png

Sonrasında ise tekrar görev çubuğuna sağ tıklayıp oradan görev çubuğunu kilitle ayarını kapatıyoruz.
Adsız.png

Sonrası biraz anlatması zor diye videoya aldım buyrun bir sonraki step.
küçükbirkonuiçineditiileuğraştığımvideo

Ve sonrasında yine görev çubuğuna sağ tıklayıp yukarıdan başlığı göster ayarını kapatıyoruz.

Son olarak ise görev çubuğuna sağ tıklayıp görev çubuğunu kilitle ayarını açıyoruz.

İşlemimiz bitti. 5 6 dakikada yazacağımı düşündüğüm bir konu için video editleyeceğimi düşünmemiştim.
Emeğimin küçük bir karşılığı için beğenirseniz sevinirim!

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Önceki bölümde duvar kağıdını ücretsiz bir program yardımıyla animasyonlu yapmıştık (1. Bölüme gitmek için buraya tıklayabilirsiniz), ve sıra küçük ama etkili bir kişiselleştirmede.

Bugün yapacağımız şey tam olarak görev çubuğumuzun şu şekilde görünmesini sağlayacak;

Alıntıyı görüntüle
Küçük bir dokunuş ama bence çok iyi gösteriyor.

Evet şimdi yapım aşamasına geçelim.

İlk olarak görev çubuğunun üstüne geliyor ve sağ tıklıyoruz, oradan da araç çubukları sekmesini açıp bağlantılar ayarını açıyoruz. Ekteki fotoğraftan daha detaylı görebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle

Sonrasında ise tekrar görev çubuğuna sağ tıklayıp oradan görev çubuğunu kilitle ayarını kapatıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Sonrası biraz anlatması zor diye videoya aldım buyrun bir sonraki step.
küçükbirkonuiçineditiileuğraştığımvideo

Ve sonrasında yine görev çubuğuna sağ tıklayıp yukarıdan başlığı göster ayarını kapatıyoruz.

Son olarak ise görev çubuğuna sağ tıklayıp görev çubuğunu kilitle ayarını açıyoruz.

İşlemimiz bitti. 5 6 dakikada yazacağımı düşündüğüm bir konu için video editleyeceğimi düşünmemiştim.
Emeğimin küçük bir karşılığı için beğenirseniz sevinirim!
TaskbarX ile görev çubuğunu saydam yapabiliyoruz simgeleride ortalayınca masaüstüne ayrı bir hava katıyor

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular