hocam bi 465gb lik gözüküyor bide 111gb lik hangisi ssd ise ona kurun.
o kısmı hallettim de şimdi kurulum ekranın da ki hesap kısmında dondu kaldıHDD SSD ayrı ayrı varsa SSD ye kurun. İkiside aynı disk ise fazla boyutlu olana kurun. 465gb yazana.
Niye ? Nasıl dondu?o kısmı hallettim de şimdi kurulum ekranın da ki hesap kısmında dondu kaldı
baya dondu kaldı hesap kısmına maili giriyordum s yazdım devamını yazamadım dondu kaldı hiçbir şey yapamıyorum.Niye ? Nasıl dondu?
hangisinin ssd hangisinin hdd olduğunu biliyorum sadece sil, biçimlendir, yeni aşamalarını nasıl yapmam lazım onu sordum.Sürücü 0 yazanlar disklerinizden biridir.
Sürücü 1 yazanlar da diğer diskinizdir.
Yani iki tane disk var şu an.
Bu diskler de kendi içinde 2 bölüm ayrılmış.
SSD diskiniz varsa kurulumu ona yapın. Hafızasından anlarsınız hangisinin olduğunu.
SSD olanın her şeyini sil sonra "Yeni" seçeneğine dokun ve tamam de. Gerekli bölümler oluşacak ve büyük boyutlu alana kurulumu yapacaksın.baya dondu kaldı hesap kısmına maili giriyordum s yazdım devamını yazamadım dondu kaldı hiçbir şey yapamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangisinin ssd hangisinin hdd olduğunu biliyorum sadece sil, biçimlendir, yeni aşamalarını nasıl yapmam lazım onu sordum.
o kısmı hallettim hocam sağolun, kuruluyor şuan.SSD olanın her şeyini sil sonra "Yeni" seçeneğine dokun ve tamam de. Gerekli bölümler oluşacak ve büyük boyutlu alana kurulumu yapacaksın.
o kısmı hallettim de şimdi kurulum ekranın da ki hesap kısmında dondu kaldı
aç kapa yaptım düzeldi, kurdum win 10ubaya dondu kaldı hesap kısmına maili giriyordum s yazdım devamını yazamadım dondu kaldı hiçbir şey yapamıyorum.