Win 10 vs Win 11 hangisi daha performanslı

Quiwick

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,266
Win 10 ve 11 arasında çok fark var mı ?
Hangisinin Oyun ve Adobe programlarında performansı daha iyidir ?

Cevaplarınıza göre win 11 e geçmeyi düşünüyorum.

Win 10 ve 11 arasında çok fark var mı ?
Hangisinin Oyun ve Adobe programlarında performansı daha iyidir ?

Cevaplarınıza göre win 11 e geçmeyi düşünüyorum.
w11

Bu benimde aklımda takılan bir soru, youtube da bir sürü karşılaştırma videoları var. Sanki oyun ve performans açısından Windows 10 daha iyi gibi özellikle laptop kullanıyosan bence windows 11 geçilmez çünki ısı değerleri 2-3 derece artıyor.

Bu benimde aklımda takılan bir soru, youtube da bir sürü karşılaştırma videoları var. Sanki oyun ve performans açısından Windows 10 daha iyi gibi özellikle laptop kullanıyosan bence windows 11 geçilmez çünki ısı değerleri 2-3 derece artıyor.
Youtube videolarında bazı videolarda daha çok performans veriyor bazılarında daha az ondan dolayı foruma sormaya karar verdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada rufus hala çalışıyor mu yoksa windowsun kendi aracından mı yapmam gerek

Son düzenleme:
Youtube videolarında bazı videolarda daha çok performans veriyor bazılarında daha az ondan dolayı foruma sormaya karar verdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada rufus hala çalışıyor mu yoksa windowsun kendi aracından mı yapmam gerek
bi bilgim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,817
Üyeler
184,688
Son üye
techemir
Geri