Win 10 ürün anahtarı win 11 olur mu?

Normal kullanıcı için Defender gayet yeterli.
Pro key varsa atarım ozelden.
Cmd kisiye gore degişir. Key varsa key ile etkinleştirmek tercihtir.
Key ile etkinleştirmek her zaman altın kuraldır, bu degişmez.
Hocam defender zamanlı koruma ve bu dosya indirince direkt tarama yspoyr mu ben bilinçli biri olduğumu düşünüyor😏 birde Kaspersky ile ne kadar fark vardır indirmeye değer mi iyi günler pro key bulursaniz çok sevinirim yarın aktiflestirecigim inşallah iyi gunler

Hocam defender zamanlı koruma ve bu dosya indirince direkt tarama yspoyr mu ben bilinçli biri olduğumu düşünüyor😏 birde Kaspersky ile ne kadar fark vardır indirmeye değer mi iyi günler pro key bulursaniz çok sevinirim yarın aktiflestirecigim inşallah iyi gunler
En iyi antivirus kullanıcının kendisidir, derler.
Modlama yaparken anti ve update ler açık yaparım, ki antiyi sorun olmasın diye kapatırım sadece.
Müzik vs indirirsem deezer vs uzerinden flac olarak çekerim, kullandıgım programlar ya key ile yada free kullanımdır.

Antiye bugune kadar dogrusu işim dusmedi😁
Anti konusunda pek tecrubeli degilim desem yeridir.😁😁
Ama free kaspersky ilşi gorur tahminimce.
Bunu kullanan arkadaslara sorsan bence daha isabetli olur.
Pc ye geçince pro varsa kontrol eder atarım.
Aksam kontrolde 98 pro retail vardı.
Aksam w10/11 pro göndermiştim sana, ozele bak.

En iyi antivirus kullanıcının kendisidir, derler.
Modlama yaparken anti ve update ler açık yaparım, ki antiyi sorun olmasın diye kapatırım sadece.
Müzik vs indirirsem deezer vs uzerinden flac olarak çekerim, kullandıgım programlar ya key ile yada free kullanımdır.

Antiye bugune kadar dogrusu işim dusmedi😁
Anti konusunda pek tecrubeli degilim desem yeridir.😁😁
Ama free kaspersky ilşi gorur tahminimce.
Bunu kullanan arkadaslara sorsan bence daha isabetli olur.
Pc ye geçince pro varsa kontrol eder atarım.
Aksam kontrolde 98 pro retail vardı.
Aksam w10/11 pro göndermiştim sana, ozele bak.
Hocam o zaman ksypersky kurarım ama bu key konusunda Sana dm sen yazdım ancak oraya cevap verirsen çok iyi olur kafam yandi birde ben bunu yarın sabah kullanan geçer mi o zmana

Geri