snop02
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 706
10/11 aynı keydir11 pro alabilirim hocam yoksa crackliyip geçicem
10/11 aynı keydir11 pro alabilirim hocam yoksa crackliyip geçicem
Biraz sonra atarımHocam 11 home key lazım nasıl yapıyoruz? Programla falan mı aktifleştiriliyor
Kurumsallar mecburi, Microsoft un denetleme yetkisi var kanunen.Hocam bizim belediye 22 de orj win kullanmayan yerlere 400K ceza yazdı ondan mı acaba
Hocam defender zamanlı koruma ve bu dosya indirince direkt tarama yspoyr mu ben bilinçli biri olduğumu düşünüyorNormal kullanıcı için Defender gayet yeterli.
Pro key varsa atarım ozelden.
Cmd kisiye gore degişir. Key varsa key ile etkinleştirmek tercihtir.
Key ile etkinleştirmek her zaman altın kuraldır, bu degişmez.
En iyi antivirus kullanıcının kendisidir, derler.Hocam defender zamanlı koruma ve bu dosya indirince direkt tarama yspoyr mu ben bilinçli biri olduğumu düşünüyorbirde Kaspersky ile ne kadar fark vardır indirmeye değer mi iyi günler pro key bulursaniz çok sevinirim yarın aktiflestirecigim inşallah iyi gunler
Hocam o zaman ksypersky kurarım ama bu key konusunda Sana dm sen yazdım ancak oraya cevap verirsen çok iyi olur kafam yandi birde ben bunu yarın sabah kullanan geçer mi o zmanaEn iyi antivirus kullanıcının kendisidir, derler.
Modlama yaparken anti ve update ler açık yaparım, ki antiyi sorun olmasın diye kapatırım sadece.
Müzik vs indirirsem deezer vs uzerinden flac olarak çekerim, kullandıgım programlar ya key ile yada free kullanımdır.
Antiye bugune kadar dogrusu işim dusmedi
Anti konusunda pek tecrubeli degilim desem yeridir.
Ama free kaspersky ilşi gorur tahminimce.
Bunu kullanan arkadaslara sorsan bence daha isabetli olur.
Pc ye geçince pro varsa kontrol eder atarım.
Aksam kontrolde 98 pro retail vardı.
Aksam w10/11 pro göndermiştim sana, ozele bak.