Kaptan keşke nedenini de yazsan da bizde bilgilenelim...Off geçmiş olsun sana
Kaptan keşke nedenini de yazsan da bizde bilgilenelim...Off geçmiş olsun sana
Açık Kaynak Virüs olmadığı anlamına gelmiyor Yalnız Sen hangi kafadasınOnun için zaten açık kaynak kodlu programlar var. Virüs var diyenler de açsın ilk önce Açık Kaynak kodu ne demek onu öğrensin ondan sonra bana cevap yazarsın
11'e geçmek için format atmak gerekmiyor demi hocam ya da istemiyor ?Windows Home/ Home Single Language / Sürümde Olanlar Önce Pro Yükseltme Yapınız !
Yükseltme Anahtarı : 7JCJN969PQRFYV6KTPH9BKMP6
Windows 11 Pro Anahtar : TPWNK8DJV6R6P8MPF47DC373B Win 10 lardada olur
Her bilgisayarda Kulanabilirsiniz Uygulama İndiripte Yapmayın
(Mejmet)
Çünkü bu kodlar birden falza Kişinin Kullanabildiği kodlar oluyor ve malesef bununla birlikte Sorun'da getiriyorKaptan keşke nedenini de yazsan da bizde bilgilenelim...
pc destekliyorsa istemiyor11'e geçmek için format atmak gerekmiyor demi hocam ya da istemiyor ?
yani bu tarz bi keyi kullanmamamız mı lazım nerden key alabiliriz benim tanıdıklarım ucuza key alıp kullanıyorlar veya direkt bedava keyleri deniyorlar sıkıntı çıkarır mı nasıl değiştirirler onlar güvenli bir yerden key alıp ürün anahtarı değiştir yapsalar olurmu meselaÇünkü bu kodlar birden falza Kişinin Kullanabildiği kodlar oluyor ve malesef bununla birlikte Sorun'da getiriyor
En basit şekilde Şöyle söyliyeyimm Bu Kod'u Sizlere satan veya veren Kişi'de Admin Yetkisi Oluyor ve bu kodu kullanan bilgisayarlara erişimi oluyor
Bu tarz kodlar genelde Şirketlerde kullanılıyor Hem tek tek Sirket'teki bilgisayarlara lisans almamış oluyorlar Hem'de Patronun İstediği zaman şirketin diğer bilgisayarlarına uzaktan erişimini sağlıyor
Knk Hiç biri kesinlikle güvenli değil Tavsiyem Orjinal Windows İndir ama anahtar kullanma kenarda Ürünü etkinleştir yazısınıda çok basit bir şekilde kaldırabiliyorsun O şekil Kullan Emin Ol pekte bir şey değişmiyoryani bu tarz bi keyi kullanmamamız mı lazım nerden key alabiliriz benim tanıdıklarım ucuza key alıp kullanıyorlar veya direkt bedava keyleri deniyorlar sıkıntı çıkarır mı nasıl değiştirirler onlar güvenli bir yerden key alıp ürün anahtarı değiştir yapsalar olurmu mesela
KRAL NE SIKINTI OLABİLİRKnk Hiç biri kesinlikle güvenli değil Tavsiyem Orjinal Windows İndir ama anahtar kullanma kenarda Ürünü etkinleştir yazısınıda çok basit bir şekilde kaldırabiliyorsun O şekil Kullan Emin Ol pekte bir şey değişmiyor
ETKİNLEŞTİR YAZ ARAMA kısmına ürün anahtarını değiştir varbende 10 pro var. nasıl 11 e yükseltiyoz ya?
yaptım gene windows 10 pro yazıyor. önce 11e yükseltmem lazım sanırım.KRAL NE SIKINTI OLABİLİR
Mesaj otomatik birleştirildi:
ETKİNLEŞTİR YAZ ARAMA kısmına ürün anahtarını değiştir var
galiba evtyaptım gene windows 10 pro yazıyor. önce 11e yükseltmem lazım sanırım.
tamam teşekkürler ben böyle devam o zaman.Knk Hiç biri kesinlikle güvenli değil Tavsiyem Orjinal Windows İndir ama anahtar kullanma kenarda Ürünü etkinleştir yazısınıda çok basit bir şekilde kaldırabiliyorsun O şekil Kullan Emin Ol pekte bir şey değişmiyor