Neler Yeni

🔥İndirim Win 11 Key Win 10 Key Bedava

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Teknoloji
Açık Kaynak Virüs olmadığı anlamına gelmiyor Yalnız Sen hangi kafadasın

Tamam ben veya sen Kodları inceleyerek temiz olup olmadığını anlayabiliriz Açık kaynak olduğu için ama Kod vs. Bilmeyen insanlar nasıl anlayacak ?
Bu yüzden açık kaynak virüs yok demek yerine, Açık kaynak, kod bilenler veya siber güvenlik ile uğraşanlar inceleyip virüs olup olmadığına bakabilir demek daha mantıklı
Evet bu doğru ama kodlamasını bilmeyen zaten sorgulamasınıda yapamaz. Hiç bilmeyen birisiyse anca temel olarak görev yöneticisini açıp öyle bakar. Bunuda anlamıyorsa zaten bilgisayar kasar, fan sürekli çalışmaya başlar temeli böyle olur.

Ayrıca bunu sorgulamak için c komut satırını yönetici olarak başlatıp, slmgr -dlv yazınca kmspico çıktıysa geçmiş olsun.

Genelde bu dağıtılan bedava keyler, programlı keyler, 3. Parti yazılımlarla bulaşır bazıları o kadar berbat olduğundan artık yeni nesilleri, bilgisayar değil, direkt modemin içine yerleşenler bile var

wMind26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
MFD
Key satın alacaksanız Retail key satın alın, MAK key kullanmayın.

Çok ucuz olan keyler MAK key ve satıcılar siz farkında olmadan genellikle MAK key satmakta, eğer satın aldıysanız retail ile değiştirin.

Yukarıda arkadaşın yazdığı komutla ne tür key kullandığınızı görebilirsiniz.

hamonbru

80+
microsoft şunu bireysel kullanıcılara ücretsiz yap artık be vicdansız.
Key bile istemeden kurulum yapıyor aktive etmesen bile çalışmaya devam ediyor aktivasyon programları kendi sahibi oldukları github'da olduğu halde istedikleri zaman silebilecekleri halde buna bile yıllardır ses etmiyorlar adamlar daha ne yapsın illa bedava yaptık mı demeleri lazım :LOL:

Arondir

80+
Key bile istemeden kurulum yapıyor aktive etmesen bile çalışmaya devam ediyor aktivasyon programları kendi sahibi oldukları github'da olduğu halde istedikleri zaman silebilecekleri halde buna bile yıllardır ses etmiyorlar adamlar daha ne yapsın illa bedava yaptık mı demeleri lazım :LOL:
kod girmeden defender ve diğer güncellemeler geliyor mu?

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,228
İsim
Mehmetcan
Evet bu doğru ama kodlamasını bilmeyen zaten sorgulamasınıda yapamaz. Hiç bilmeyen birisiyse anca temel olarak görev yöneticisini açıp öyle bakar. Bunuda anlamıyorsa zaten bilgisayar kasar, fan sürekli çalışmaya başlar temeli böyle olur.

Ayrıca bunu sorgulamak için c komut satırını yönetici olarak başlatıp, slmgr -dlv yazınca kmspico çıktıysa geçmiş olsun.

Genelde bu dağıtılan bedava keyler, programlı keyler, 3. Parti yazılımlarla bulaşır bazıları o kadar berbat olduğundan artık yeni nesilleri, bilgisayar değil, direkt modemin içine yerleşenler bile var
Hocam Ben Zaten Herkes Kontrol etsin demedim Arkadaş sanki Açık Kaynak olduğu için virüslü olmuyormuş gibi Açık kaynak virüs yok vs. Gibi bir şey demişti

Bende dedim ki Açık kaynak virüssüz müs gibi demek yerine, Açık kaynak bu yüzden bu işten anlayan biri inceleyip temiz olup olmadığını söyliyebilir. Demek daha mantıklı dedim aksi takdirde insanlar açık kaynak olunca virüssüz sanacaklar vs. Vs.

hamonbru

80+
kod girmeden defender ve diğer güncellemeler geliyor mu?
duvar kağıdı değiştirme hariç her şey çalışıyor. Adamlar bütün güncellemeleri sormadan zorla yükleyen bir sistemi kullanıcılara kabul ettirebilmek için yıllarca uğraştılar şimdi bile isteye niye güncellemeleri engellesinler :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Nebi Okumuş

Hocam ürün anahtarı voluma:mak çıktı ne önerirsin zamanında bir key almıştım kullanıyorum hala temiz windows kurup kullanmak daha mı mantıktı şuana kadar bişey olmadıysa devam mı etmeliyim bilemedim bilgilendirirsen sevinirim.

ghnn

80+ Bronze
Açık Kaynak Virüs olmadığı anlamına gelmiyor Yalnız Sen hangi kafadasın

Tamam ben veya sen Kodları inceleyerek temiz olup olmadığını anlayabiliriz Açık kaynak olduğu için ama Kod vs. Bilmeyen insanlar nasıl anlayacak ?
Bu yüzden açık kaynak virüs yok demek yerine, Açık kaynak, kod bilenler veya siber güvenlik ile uğraşanlar inceleyip virüs olup olmadığına bakabilir demek daha mantıklı
bilmiyorsan chatgptye sorabilirsin. ayrıca milyonlarca insanın kullandığı yazılımda zor ihtimal misal linux kernelinde bilmediğimiz arka kapı vs olabilir elbet ama düşük ihtimal tabii mesela kapalı kaynak kodlu windowsta olması daha yüksek ihtimal oluyor

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,228
İsim
Mehmetcan
bilmiyorsan chatgptye sorabilirsin. ayrıca milyonlarca insanın kullandığı yazılımda zor ihtimal misal linux kernelinde bilmediğimiz arka kapı vs olabilir elbet ama düşük ihtimal tabii mesela kapalı kaynak kodlu windowsta olması daha yüksek ihtimal oluyor
Hocam ben ne demek istiyorum siz ne anlıyorsunuz Boş verin en iyisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,484
Üyeler
171,587
Son üye
Terqean
Top Bottom