BYsimit
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 197
https://github.com/massgravel/Microsoft-Activation-Scripts şunu yapında ömür boyu kullanın
Bir önceki mesajımı Okursan anlarsınKRAL NE SIKINTI OLABİLİR
Evet bu doğru ama kodlamasını bilmeyen zaten sorgulamasınıda yapamaz. Hiç bilmeyen birisiyse anca temel olarak görev yöneticisini açıp öyle bakar. Bunuda anlamıyorsa zaten bilgisayar kasar, fan sürekli çalışmaya başlar temeli böyle olur.Açık Kaynak Virüs olmadığı anlamına gelmiyor Yalnız Sen hangi kafadasın
Tamam ben veya sen Kodları inceleyerek temiz olup olmadığını anlayabiliriz Açık kaynak olduğu için ama Kod vs. Bilmeyen insanlar nasıl anlayacak ?
Bu yüzden açık kaynak virüs yok demek yerine, Açık kaynak, kod bilenler veya siber güvenlik ile uğraşanlar inceleyip virüs olup olmadığına bakabilir demek daha mantıklı
Key bile istemeden kurulum yapıyor aktive etmesen bile çalışmaya devam ediyor aktivasyon programları kendi sahibi oldukları github'da olduğu halde istedikleri zaman silebilecekleri halde buna bile yıllardır ses etmiyorlar adamlar daha ne yapsın illa bedava yaptık mı demeleri lazımmicrosoft şunu bireysel kullanıcılara ücretsiz yap artık be vicdansız.
kod girmeden defender ve diğer güncellemeler geliyor mu?Key bile istemeden kurulum yapıyor aktive etmesen bile çalışmaya devam ediyor aktivasyon programları kendi sahibi oldukları github'da olduğu halde istedikleri zaman silebilecekleri halde buna bile yıllardır ses etmiyorlar adamlar daha ne yapsın illa bedava yaptık mı demeleri lazım![]()
Hocam Ben Zaten Herkes Kontrol etsin demedim Arkadaş sanki Açık Kaynak olduğu için virüslü olmuyormuş gibi Açık kaynak virüs yok vs. Gibi bir şey demiştiEvet bu doğru ama kodlamasını bilmeyen zaten sorgulamasınıda yapamaz. Hiç bilmeyen birisiyse anca temel olarak görev yöneticisini açıp öyle bakar. Bunuda anlamıyorsa zaten bilgisayar kasar, fan sürekli çalışmaya başlar temeli böyle olur.
Ayrıca bunu sorgulamak için c komut satırını yönetici olarak başlatıp, slmgr -dlv yazınca kmspico çıktıysa geçmiş olsun.
Genelde bu dağıtılan bedava keyler, programlı keyler, 3. Parti yazılımlarla bulaşır bazıları o kadar berbat olduğundan artık yeni nesilleri, bilgisayar değil, direkt modemin içine yerleşenler bile var
duvar kağıdı değiştirme hariç her şey çalışıyor. Adamlar bütün güncellemeleri sormadan zorla yükleyen bir sistemi kullanıcılara kabul ettirebilmek için yıllarca uğraştılar şimdi bile isteye niye güncellemeleri engellesinlerkod girmeden defender ve diğer güncellemeler geliyor mu?
Hocam ürün anahtarı voluma:mak çıktı ne önerirsin zamanında bir key almıştım kullanıyorum hala temiz windows kurup kullanmak daha mı mantıktı şuana kadar bişey olmadıysa devam mı etmeliyim bilemedim bilgilendirirsen sevinirim.Evet bu doğru ama kodlamasını bilmeyen zaten sorgulamasınıda yapamaz. Hiç bilmeyen birisiyse anca temel olarak görev yöneticisini açıp öyle bakar. Bunuda anlamıyorsa zaten bilgisayar kasar, fan sürekli çalışmaya başlar temeli böyle olur.
Ayrıca bunu sorgulamak için c komut satırını yönetici olarak başlatıp, slmgr -dlv yazınca kmspico çıktıysa geçmiş olsun.
Genelde bu dağıtılan bedava keyler, programlı keyler, 3. Parti yazılımlarla bulaşır bazıları o kadar berbat olduğundan artık yeni nesilleri, bilgisayar değil, direkt modemin içine yerleşenler bile var
bilmiyorsan chatgptye sorabilirsin. ayrıca milyonlarca insanın kullandığı yazılımda zor ihtimal misal linux kernelinde bilmediğimiz arka kapı vs olabilir elbet ama düşük ihtimal tabii mesela kapalı kaynak kodlu windowsta olması daha yüksek ihtimal oluyorAçık Kaynak Virüs olmadığı anlamına gelmiyor Yalnız Sen hangi kafadasın
Tamam ben veya sen Kodları inceleyerek temiz olup olmadığını anlayabiliriz Açık kaynak olduğu için ama Kod vs. Bilmeyen insanlar nasıl anlayacak ?
Bu yüzden açık kaynak virüs yok demek yerine, Açık kaynak, kod bilenler veya siber güvenlik ile uğraşanlar inceleyip virüs olup olmadığına bakabilir demek daha mantıklı
Hocam ben ne demek istiyorum siz ne anlıyorsunuz Boş verin en iyisibilmiyorsan chatgptye sorabilirsin. ayrıca milyonlarca insanın kullandığı yazılımda zor ihtimal misal linux kernelinde bilmediğimiz arka kapı vs olabilir elbet ama düşük ihtimal tabii mesela kapalı kaynak kodlu windowsta olması daha yüksek ihtimal oluyor