Neler Yeni

🔥İndirim Win 11 Key Win 10 Key Bedava

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Teknoloji
Hocam ürün anahtarı voluma:mak çıktı ne önerirsin zamanında bir key almıştım kullanıyorum hala temiz windows kurup kullanmak daha mı mantıktı şuana kadar bişey olmadıysa devam mı etmeliyim bilemedim bilgilendirirsen sevinirim.
Toplu kullanılan key bunlar, size verilen key nunarasını başkalarıda kullanılır demek olur. Mak keylerin açılımı bu. En sağlıklısı oem keylerdir

ghnn

80+ Bronze
Hocam ben ne demek istiyorum siz ne anlıyorsunuz Boş verin en iyisi
chatgpt o1 yanıtı aşağıda hocam.
deha olmaya gerek yok. tabi senin deyişinle "sen hangi kafadasın" onu bilemem ama artık bu işlerin oldukça kolay olduğunu biliyorum. bu arada çok güzel tane tane açıklıyor bütün kodu ama karakter limiti aştığımdan özetini attım

This PowerShell script primarily automates the process of downloading and running the MAS batch file. It checks the PowerShell environment, warns if third-party antivirus might interfere, and then attempts to download the MAS script from a predefined set of URLs.
Though it deals with Windows/Office activation, it does not display typical malware behaviors like data theft or system corruption. The script’s AV detections stem from licensing-enforcement concerns rather than malicious activity.

Top Bottom