Neler Yeni

🔥İndirim Win 11 Key Win 10 Key Bedava

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Teknoloji
Hocam ürün anahtarı voluma:mak çıktı ne önerirsin zamanında bir key almıştım kullanıyorum hala temiz windows kurup kullanmak daha mı mantıktı şuana kadar bişey olmadıysa devam mı etmeliyim bilemedim bilgilendirirsen sevinirim.
Toplu kullanılan key bunlar, size verilen key nunarasını başkalarıda kullanılır demek olur. Mak keylerin açılımı bu. En sağlıklısı oem keylerdir

ghnn

80+ Bronze
Hocam ben ne demek istiyorum siz ne anlıyorsunuz Boş verin en iyisi
chatgpt o1 yanıtı aşağıda hocam.
deha olmaya gerek yok. tabi senin deyişinle "sen hangi kafadasın" onu bilemem ama artık bu işlerin oldukça kolay olduğunu biliyorum. bu arada çok güzel tane tane açıklıyor bütün kodu ama karakter limiti aştığımdan özetini attım

This PowerShell script primarily automates the process of downloading and running the MAS batch file. It checks the PowerShell environment, warns if third-party antivirus might interfere, and then attempts to download the MAS script from a predefined set of URLs.
Though it deals with Windows/Office activation, it does not display typical malware behaviors like data theft or system corruption. The script’s AV detections stem from licensing-enforcement concerns rather than malicious activity.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,228
İsim
Mehmetcan
chatgpt o1 yanıtı aşağıda hocam.
deha olmaya gerek yok. tabi senin deyişinle "sen hangi kafadasın" onu bilemem ama artık bu işlerin oldukça kolay olduğunu biliyorum. bu arada çok güzel tane tane açıklıyor bütün kodu ama karakter limiti aştığımdan özetini attım

This PowerShell script primarily automates the process of downloading and running the MAS batch file. It checks the PowerShell environment, warns if third-party antivirus might interfere, and then attempts to download the MAS script from a predefined set of URLs.
Though it deals with Windows/Office activation, it does not display typical malware behaviors like data theft or system corruption. The script’s AV detections stem from licensing-enforcement concerns rather than malicious activity.
Hocam Anlamamakta Israr ediyorsunuz Galiba Bakın Kısaca Son Kez Açıklayacağım

Arkadaş Sanki 'Açık kaynaklar virüssüz'müş' gibi dedi Yani bilmeyen biri öyle anlayabilir bende 'açık kaynak virüs olmaz' vs. Demek yerine Bilen biri inceleyebilir vs. Demek daha mantıklı olur bu sayede insanlar yanlış anlamaz demek istedim

Ayrıca Atladığınız 2 kısım var

1- Açık kaynak, her zaman tüm kodların tek bir kod Dosyasında bulunmasın'dan oluşmaz yani Açık kaynak bir şey bir çok Kod dosyası ve Ekstra farklı tür dosyaların vs. bir araya gelmesinden'de Oluşabilir o zaman Şimdi yaptığınız gibi chat gpt'ye kodları veya kod dosyasını atmak kadar kolay olmaz (biraz türkceyi katlettim ama anlarsınız)

2- Chat GPT her zaman doğru yanıt vermeyebilir ayrıca Chat Gpt her türlü virüs'ü algılamaz yani chat gpt'yi atlatmak emin olun sandığınızdan daha kolay Şahsen Deepseek başta olmak üzere bir kaç Local'de Çalışan iyi Aİ'lara virüslü dosyaları kontrol ettirip atlatan biri olarak söylüyorum vs. vs.....

ghnn

80+ Bronze
Hocam Anlamamakta Israr ediyorsunuz Galiba Bakın Kısaca Son Kez Açıklayacağım

Arkadaş Sanki 'Açık kaynaklar virüssüz'müş' gibi dedi Yani bilmeyen biri öyle anlayabilir bende 'açık kaynak virüs olmaz' vs. Demek yerine Bilen biri inceleyebilir vs. Demek daha mantıklı olur bu sayede insanlar yanlış anlamaz demek istedim

Ayrıca Atladığınız 2 kısım var

1- Açık kaynak, her zaman tüm kodların tek bir kod Dosyasında bulunmasın'dan oluşmaz yani Açık kaynak bir şey bir çok Kod dosyası ve Ekstra farklı tür dosyaların vs. bir araya gelmesinden'de Oluşabilir o zaman Şimdi yaptığınız gibi chat gpt'ye kodları veya kod dosyasını atmak kadar kolay olmaz (biraz türkceyi katlettim ama anlarsınız)

2- Chat GPT her zaman doğru yanıt vermeyebilir ayrıca Chat Gpt her türlü virüs'ü algılamaz yani chat gpt'yi atlatmak emin olun sandığınızdan daha kolay Şahsen Deepseek başta olmak üzere bir kaç Local'de Çalışan iyi Aİ'lara virüslü dosyaları kontrol ettirip atlatan biri olarak söylüyorum vs. vs.....
deepseek kaç milyar parametre ve hangi quantize seçeneği ile kullandın bilmiyorum ama 30 milyar parametreli deepseek r1 chatgpt o1in yanına yaklaşamadığını kendim biliyorum. sorduğum matematik olimpiyat sorularını daha kötü doğrulukla çözüyor.
ha dersenki benim 384gb ramim var ben onun alayını çalıştırıyorum 671 milyar parametre benim için çocuk oyuncağı o zaman iş farklı 10-20dk düşünmesini beklersin

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,228
İsim
Mehmetcan
deepseek kaç milyar parametre ve hangi quantize seçeneği ile kullandın bilmiyorum ama 30 milyar parametreli deepseek r1 chatgpt o1in yanına yaklaşamadığını kendim biliyorum. sorduğum matematik olimpiyat sorularını daha kötü doğrulukla çözüyor.
ha dersenki benim 384gb ramim var ben onun alayını çalıştırıyorum 671 milyar parametre benim için çocuk oyuncağı o zaman iş farklı 10-20dk düşünmesini beklersin
1- İstatisklere bakmanızı tavsiye ederim Deepseek - Chat GPT'den daha iyi bunları testleri yapılıyor ve internette rahatlıkla bulabilirsiniz (he parametre'ye göre söylüyorsanız o'da saçma çünkü chat gpt'de parametre seçemiyorsunu, En üst ve bir altı düzey'de çalışıyor otomatik online olduğu için)

2- Fark şu İnternette her alanda uzman Aİ var artık günümüzde ChatGpt sadece genel anlamda En iyi yapay zeka ama spesifik şeylerde geride kalıyor yani Siber güvenlik konusunda mesela ChatGpt'den 10 kat daha iyi yapay zeka'da var çünkü chat gpt'gibi genel tüm konulara odaklanırken O yapay zeka Sadece Siber güvenliğe veya Artık hangi Spesifik yapay zeka'yı seçtiyseniz o konu'ya odaklanıyor bu sayede o konuda chat gpt'den daha iyi olabiliyorlar mesela Yazılım'da Claude 3 Opus Chat GPT'den daha iyi vs. Vs.

Ya reis tek derdimiz bu mu? Boş ver ne taktın kafaya Gençlik bitti , Ülke bitti Biz burda Neyi tartışıyoruz hadi by 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed Yıldırım
KMS servisi ile etkinleştirmek daha garanti. 6 aylık bir key var her internete bağlandığında kendini güncelliyor. Her bilgisayara kurulabiliyor ve patlama derdi de yok. Forum kurallarına aykırı değilse anlatabilirim.

Toplu kullanılan key bunlar, size verilen key nunarasını başkalarıda kullanılır demek olur. Mak keylerin açılımı bu. En sağlıklısı oem keylerdir
@wMind26 @KaptanMC
Adminin izlediğini Windows haber vermiyor mu? Retail satın aldım diye hatırlıyorum. Gerçekten retail olduğunu nasıl anlarım? Ayrıca izlenip izlenmediğini tespit eden program yok mu?

Top Bottom