Son zamanlar da kullananlardan buglar hakkında şikayet duymadım.win 11 geçmeyi düşünüyorum, siz kullanıyorsanız nasıl halen buglar var mı?
O tip sorunlar çözüldü.fps düşüklüğü var mı?
Direk update gibi yapıyorsun, format vs. gerektirmiyor hiçbir dosyana bir şey olmaz.ve pcmde yedeklenecek bir şey yok nasıl yapmalıyım?
dosyalırım oldugu gibi kalıyor mu?Son zamanlar da kullananlardan buglar hakkında şikayet duymadım.
O tip sorunlar çözüldü.
Direk update gibi yapıyorsun, format vs. gerektirmiyor hiçbir dosyana bir şey olmaz.
Benim arkadaşım kullanıyor ve şuana kadar bir sorunla karşılaşmadı ama ne kadar düşük işletim sistemi kullanırsan okadar yüksek FPS alırsınwin 11 geçmeyi düşünüyorum, siz kullanıyorsanız nasıl halen buglar var mı?
fps düşüklüğü var mı?
ve pcmde yedeklenecek bir şey yok nasıl yapmalıyım?
Evet. Update gelmiş gibi indiriyor yüklüyor yeniden başlatıyorsun ve yeni windows.dosyalırım oldugu gibi kalıyor mu?
win 11 geldiğinden beri kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım bug hiç görmedim gayet memnunumwin 11 geçmeyi düşünüyorum, siz kullanıyorsanız nasıl halen buglar var mı?
fps düşüklüğü var mı?
ıwin 11 kullanıyorum ama win 10 daha güzel bence. kişiden kişiye değişir tabiwin 11 geçmeyi düşünüyorum, siz kullanıyorsanız nasıl halen buglar var mı?
fps düşüklüğü var mı?
BİOS güncellemeni yap geç. Şubattan beri kullanıyorum bir problem yok benim sistemde CS GO fps değerlerim Windows 10 daki gibi.win 11 geçmeyi düşünüyorum, siz kullanıyorsanız nasıl halen buglar var mı?
fps düşüklüğü var mı?