güvenilir mümkünse üyelik olmadan amazon hb trendyol n11 tarzı yerler olursa iyi olur hesap açıp uğraşmak istemiyorum WİN 11 PRO
ÜYE OLMADAN alamıyor muyuzYazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans
Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi.www.saglamlisans.com
En güvenilir yer burası.
birde win 10 proda alsam kardeşin sisteme win 11 pro da da aktif oluyor muYazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans
Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi.www.saglamlisans.com
En güvenilir yer burası.
ÜYE OLMADAN alamıyor muyuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde win 10 proda alsam kardeşin sisteme win 11 pro da da aktif oluyor mu
tamam ya eft yaptım geçtim dandik bir mail vardı küçükken açtığım böyle işlerde kullanıyorum attım oradan maile dekontudaÜye olursan bir şey kaybetmezsin. Mail vermek istemiyorsan tek kullanımlık mail sitelerine bakabilirsin.
Ikinci sorunun cevabının hayır olması gerekiyor.
kaçak göçek sevmiyorum hacıİstersen para harcamadan makineye gömülü şekilde Windows key yapabilirsin nasıl olacağını öğrenmek istiyorsan DM at
ben ne mal adamım la eft ile geç gelecek diye bari kardeşime alayım dedim nays ile sanal kart ya ztn aldım onunda mail adresini yanlış yazmışım benden ala mal yok müşteri hizmetleri de yok geç saat diye işe bakÜye olursan bir şey kaybetmezsin. Mail vermek istemiyorsan tek kullanımlık mail sitelerine bakabilirsin.
Ikinci sorunun cevabının hayır olması gerekiyor.
ben ne mal adamım la eft ile geç gelecek diye bari kardeşime alayım dedim nays ile sanal kart ya ztn aldım onunda mail adresini yanlış yazmışım benden ala mal yok müşteri hizmetleri de yok geç saat diye işe bak
@gmail.com yazacağıma @mail.com yazmışım
ismimi de yanlış yazmışım ztn Ç:sdfgşlghkshjfdglkjfdhgdafkjghadflgldajhgbdsh yatma vaktim gelmiş benimOlur böyle hatalar kardeşim sıkıntı yok. Benim de aceleden .com yazacağıma .con yazmışlığım vardır aceleyle.