Win 11 pro lisans key Yardım

ttberke

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar ben çok bilmiyorum bu sitelerde satılan win11 keyler nasıldır. Bazı internet sitelerinde 300-400tl satılıyor onlarla farkı nedir bunun ilerde sorun çıkar mı. Ayrıca bazı sitelerde retail key diye geçiyor hangisini almak lazım gaming laptopa kuracağım.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim

2 gün önce ben aldım kardeşim gayet güvenilir alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende oyuncu pc kullanıyorum sorun olmaz

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende oyuncu pc kullanıyorum sorun olmaz
Senin gönderdiğinle trendyolda satılanın farkı nedir. Retail alsam daha iyi olmaz mı ömür boyu diyor ama ilerde iptal edilirse lisana ne olacak

Senin gönderdiğinle trendyolda satılanın farkı nedir. Retail alsam daha iyi olmaz mı ömür boyu diyor ama ilerde iptal edilirse lisana ne olacak

bunu alın sorunsuz kullanırsınız iptallik bir durumda yok

bunu alın sorunsuz kullanırsınız iptallik bir durumda yok
İnternette satılan keylerde 3.parti yazılım kullanılabiliyormuş. Böylece güvenlik sorunu olabilirmiş. Sizin gönderdiğinizde böyle bir sorun olabilir mi. Bunu nasıl ayırt edebiliriz

İnternette satılan keylerde 3.parti yazılım kullanılabiliyormuş. Böylece güvenlik sorunu olabilirmiş. Sizin gönderdiğinizde böyle bir sorun olabilir mi. Bunu nasıl ayırt edebiliriz
güvenli yerlerden aldığınız sürece bir sorun olmaz sağlam lisan güvenilirdir Trendyoldaki ilanda satılan key OEM değil yani format sonrası yok oluyor bu attığım ise format sonrası kalmaya devam ediyor

lisansın ucuzu pahalısı vs vs hiç farketmez al geç çünkü zaten isoyu microsofttan indiriyorsun oyle birsey mumkun değil imkanı yok isoyu gidip adamlardan indirmediğin veya windowstan normal sekilde key girmek yerine sana sujnu yap bunu yap demdedikleri sürece kısaca al 20 liralık trewndyoldakilerden tertemiz onlar

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer
Key (anahtar) sadece bir şifre. Başkası daha önce aynısını kullanmadıysa sorun olmaz. Ve zaten seri olarak çıkartılır. Bir serideki kayıtlı cihaz sayısı seri için belirlenen sayıyı aşmadığı sürece bir şey olmaz. İster paralı al, ister tahmin yürüt ve tuttur.

xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx bunun neresi sorun olur/olabilir?
.vbs, .exe, .cmd .bat sorun ararsan, bunlarda ararsın.

keyi alan bizimle de paylassın zaten hep aynı keyleri veriyolar :D

keyi alan bizimle de paylassın zaten hep aynı keyleri veriyolar :D
kaç kişi aynı key ile etkinleştirdi?:giggle:
ProductKey:C99G3-7NH9M-W26B3-PWX47-D??7H
Description:Win 10 RTM Home Retail
ErrorCode:0xC004C008
CheckedTime:2026-02-11 21:29:56 PM(UTC+03:00)

kaç kişi aynı key ile etkinleştirdi?:giggle:
ProductKey:C99G3-7NH9M-W26B3-PWX47-D??7H
Description:Win 10 RTM Home Retail
ErrorCode:0xC004C008
CheckedTime:2026-02-11 21:29:56 PM(UTC+03:00)
Key: C99G3-7NH9M-W26B3-PWX47-DRR7H

Geri