win 11'e geçmeli mi?

Reaksiyon skoru
27
şu anki dönemde stabilite arttı mı fazla oyun oynamıyorum arayüzü hoşuma gidiyor geçmeli miyim bana güncelleme gelmedi henüz
bir de win11 pro kullanıyorum cmdden aktif ettim temiz kurulum yapsam key gerekir mi ?

şu anki dönemde stabilite arttı mı fazla oyun oynamıyorum arayüzü hoşuma gidiyor geçmeli miyim bana güncelleme gelmedi henüz
Ben geçmem yaza kadar beklicem olmadı yazın denerim stabilse geçerim hala stabil değil belli program oyun vs de problem yaşanıyor.

Sorun yok diyen kısım çok az, onlarında PC'yi nasıl kullandığı meçhul. Sistemin destekliyorsa geçebilirsin fakat hala Windows kaynaklı bug sayısı bence az değil. UI performansı şahsen beni tatmin etmiyor 10 yağ gibi akıyor şu an. Performans olarak kismi bir artış var fakat hala taze bir OS. Sürekli güncelleme geliyor bu yüzden bence bir süre daha beklenmeli.

Sana kalmış bir şey. Ben Beta'dan beri kullanıyorum, full sürüme geçtiğimden beri hiç bir sorun yaşamadım. Normal günlük işlerim ve oyun için kullanıyorum. Bende sorun olmadı ama sende olmaz diye bir şey diyemem.

Sana kalmış bir şey. Ben Beta'dan beri kullanıyorum, full sürüme geçtiğimden beri hiç bir sorun yaşamadım. Normal günlük işlerim ve oyun için kullanıyorum. Bende sorun olmadı ama sende olmaz diye bir şey diyemem.
temiz kurulumdan sonra etkinleştirmeyi nasıl yapıyoruz peki ben 10 proyu cmdden etkinleştirdim

Hayır geçme zaten şuan Stabil değil her zaman öyle olur yeni windowslar bir kaç sene oturmasını beklemek zorundasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,184
Üyeler
192,938
Son üye
Expp33
Geri