ErdemOzturk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 177
Windows 10 Kur
yaklaşık 2-3 hafta önce win 7 den 10 a geçtim sorun olmadıAnladım sorun rufusta flash ta veya indirdiklerinizde değil HDD de muhtemelen Windows starting ekranında 10 dk dan uzun kalıyorsa HDD değiştirmekte fayda var.
zaten win 10 şuan oyunlarda performans düşüklüğ sebebiyle win 7 ye geçmek istiyorumWindows 10 Kur
Windows 7 Kurarsan Dahada Kötü Olur. Bende Önceden GT420M li Laptop vardı Oradan Biliyorum. Uyguladımzaten win 10 şuan oyunlarda performans düşüklüğ sebebiyle win 7 ye geçmek istiyorum
benim tecrübe ettiğim kadarıyla w10 işlemciyi boşta bile çok kullanıyor rami de aynı şekilde ayrıca 70 fps aldığım oyun daha düşük ayarlarda 50 fps e düşüyor buda haliyle canımı sıkıyorWindows 7 Kurarsan Dahada Kötü Olur. Bende Önceden GT420M li Laptop vardı Oradan Biliyorum. Uyguladım
FAT32 formatında kurmayı deneyin
bende w 10 da kalmak istiyorum fakat bilgisayarım izin vermiyorAyrıca Windows 7 şu anda desteği kalkmış ve eski bir işletim sistemidir optimizasyon vs. düzgün değil sakın geçmeyin
anlamadığım bi şekilde rufus ta o isoda fat32 seçeneği yok ve mbr şekilde yapıyorFAT32 formatında kurmayı deneyin
anladığım kadarıyla isonun uefi desteği yok galibaanlamadığım bi şekilde rufus ta o isoda fat32 seçeneği yok ve mbr şekilde yapıyor
MBR değil GPT kurmanız lazım. O zaman ISO'yu değiştirin.anlamadığım bi şekilde rufus ta o isoda fat32 seçeneği yok ve mbr şekilde yapıyor
Ona W7 lazım o zaman ?bende w 10 da kalmak istiyorum fakat bilgisayarım izin vermiyor( sony vaio sve1513u1esi i5 3230m amd 7600m 6gb ddr3 ram
240 gb ssd