Neler Yeni

Win key öneri win 10 home sl

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sinan çakıroğlu
Arkadaşlar laptopa hdd vardı çıkardım. Yeni aldığım ssd yi taktım. win 10 home sl kuracağım ama keyi gitmişmidir ne yapacağım yeni key mi alacağım? Eskiden win 10 home sl kuruluydu. 64x 64bit işletim sistemi

Gabenin yaveri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
emre
laptoplarda key anakarta gömülü oluyor aynı durumu bende yaşadım windowsu kurduktan sonra otomatik olarak etkinleşiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sinan çakıroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
OEM key'se anakarta gömülür gitmez.
Retail key'se elinizdeki kodla tekrar girmeniz gerekir.
Hocam bir kere (pc kendi içinden fabrika ayarları) sıfırladım. Gitmemişti ona nereden bakabiliriz? Laptop modeli = hp 15-rb004nt
Mesaj otomatik birleştirildi:

laptoplarda key anakarta gömülü oluyor aynı durumu bende yaşadım windowsu kurduktan sonra otomatik olarak etkinleşiyor
Hocam kurulumu nasıl yapacağım ozaman bilgi verirmisiniz? Farklı yaparsam gider mi?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hocam bir kere (pc kendi içinden fabrika ayarları) sıfırladım. Gitmemişti ona nereden bakabiliriz? Laptop modeli = hp 15-rb004nt
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kurulumu nasıl yapacağım ozaman bilgi verirmisiniz? Farklı yaparsam gider mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sinan çakıroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Arkadaşlar laptopa hdd vardı çıkardım. Yeni aldığım ssd yi taktım. win 10 home sl kuracağım ama keyi gitmişmidir ne yapacağım yeni key mi alacağım? Eskiden win 10 home sl kuruluydu. 64x 64bit işletim sistemi

Windows'u normal kuracaksınız. Serial key girmeden. Sonra w10 kurulduktan sonra o otomatik olarak lisanslayacak internete bağlanınca. Siz hiçbir şey yapmayacaksınız. Anakart lisanslı, hdd veya ssd değil.

Top Bottom