Win10 lisans önerisi

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,503
başlıktaki gibi güvenilir olduğunu düşündüğünüz bir yerden olabilir.

saglamlisans.com'dan windows 10 home oem key aldım sorunsuz dakikalar içerisinde geldi.
Office retail keyde almıştım dakikalar içerisinde geldi.

kendim home oem key aldım. Tavsiye ederim format sonrasıda gitmiyor zaten oem keyler.
hocam buradan aldım diyelim biraz garip bir soru olabilir ama, format attım diyelim bu key nasıl oluyor yani siliniyormu birdahamı alıyoruz yoksa key bizde duruyor formattan sonra mı uyguluyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok ucuz gerçekten güvenilir mi?

hocam buradan aldım diyelim biraz garip bir soru olabilir ama, format attım diyelim bu key nasıl oluyor yani siliniyormu birdahamı alıyoruz yoksa key bizde duruyor formattan sonra mı uyguluyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok ucuz gerçekten güvenilir mi?
reatil key format sonrası gider tabi format öncesi yedeklemen lazım. (sanırım)
oem key format sonrası tekrar etkinleştirebilirsin yani format / sıfırlama sonrasıda gitmiyor. ancak donanım bileşenlerin değiştirilirse oem key gider. senin attığında oem yani format sonrası gitmez gönlün ferah kalsın.

Jet lisans iyidir hem daha uygun hemde hızlı.

reatil key format sonrası gider tabi format öncesi yedeklemen lazım. (sanırım)
oem key format sonrası tekrar etkinleştirebilirsin yani format / sıfırlama sonrasıda gitmiyor. ancak donanım bileşenlerin değiştirilirse oem key gider. senin attığında oem yani format sonrası gitmez gönlün ferah kalsın.
ekran kartımı değiştirdim diyelim gidiyormu? peki sonradan etkinleştire bilirmiyim

Sağlam Lisans üzerinden key almıştım. Bir sene geçtikten sonra keyde problem oldu. Mail attım. 24 saat geçmeden yeni key yolladılar. Kesinlikte tavsiye ederim.

15 Eylül'de kendim de bu siteden Windows 10 Home Retail key almıştım ve birkaç dakikada teslim edilmişti. WhatsApp destek hattı falan da var, güvenilir yani.
Jet lisans iyidir hem daha uygun hemde hızlı.

bu nasıldır n11

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,860
Üyeler
190,813
Son üye
Alsoy36
Geri