Yozgatlııı
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,503
başlıktaki gibi güvenilir olduğunu düşündüğünüz bir yerden olabilir.
https://www.saglamlisans.com/urun/windows-10-pro-oem-lisans-key-satin-al/saglamlisans.com'dan windows 10 home oem key aldım sorunsuz dakikalar içerisinde geldi.
Office retail keyde almıştım dakikalar içerisinde geldi.
kendim home oem key aldım. Tavsiye ederim format sonrasıda gitmiyor zaten oem keyler.
softexen.com
hocam buradan aldım diyelim biraz garip bir soru olabilir ama, format attım diyelim bu key nasıl oluyor yani siliniyormu birdahamı alıyoruz yoksa key bizde duruyor formattan sonra mı uyguluyoruzkendim home oem key aldım. Tavsiye ederim format sonrasıda gitmiyor zaten oem keyler.
çok ucuz gerçekten güvenilir mi?Windows 10 Pro Satın al - Office 2019 Pro Plus | Soft Exen
Windows 10 Pro,Office 2019 Pro Plus,Office 365,Windows 10 Home ve aradığınız tüm dijital lisans anahtarlarını Softexen den bulabilirsiniz.softexen.com
reatil key format sonrası gider tabi format öncesi yedeklemen lazım. (sanırım)hocam buradan aldım diyelim biraz garip bir soru olabilir ama, format attım diyelim bu key nasıl oluyor yani siliniyormu birdahamı alıyoruz yoksa key bizde duruyor formattan sonra mı uyguluyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok ucuz gerçekten güvenilir mi?
15 Eylül'de kendim de bu siteden Windows 10 Home Retail key almıştım ve birkaç dakikada teslim edilmişti. WhatsApp destek hattı falan da var, güvenilir yani.çok ucuz gerçekten güvenilir mi?
ekran kartımı değiştirdim diyelim gidiyormu? peki sonradan etkinleştire bilirmiyimreatil key format sonrası gider tabi format öncesi yedeklemen lazım. (sanırım)
oem key format sonrası tekrar etkinleştirebilirsin yani format / sıfırlama sonrasıda gitmiyor. ancak donanım bileşenlerin değiştirilirse oem key gider. senin attığında oem yani format sonrası gitmez gönlün ferah kalsın.
15 Eylül'de kendim de bu siteden Windows 10 Home Retail key almıştım ve birkaç dakikada teslim edilmişti. WhatsApp destek hattı falan da var, güvenilir yani.
Jet lisans iyidir hem daha uygun hemde hızlı.
www.n11.com
Pahalı değil mi?Microsoft Windows 10 Pro Türkçe Oem (64 Bit) Fqc-08977 (271339137) Fiyatları ve Özellikleri
Microsoft Windows 10 Pro Türkçe Oem (64 Bit) Fqc-08977 (271339137) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bu nasıldır n11